İnkılâp Blog

  • Mart 08, 2023

    Meral atmaca Türk gençlik, fantastik ve bilimkurgu kitap serisi yazarı olarak tanınmaktadır. Meral atmaca kitapları arasında yer alan “Yarasalar” ve “Ötanazi Okulu” serileri genç arasında okunma oranı yüksek kitaplar arasına girmektedir.

    Maral Atmaca hayatı, Maral Atmaca kitapları
  • Mart 08, 2023

    “İclal Aydın kimdir?” sorusu İclal Aydın’ı merak eden sevenleri tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. İclal Aydın, lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazanmış fakat ikinci sınıfta okulu bırakarak Berlin’e yerleşmiştir.

    İclal Aydın Hayatı, İclal Aydın Kitapları
  • Mart 07, 2023

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü, “kadın hakları”na dair farkındalık yaratmak ve toplumsal yaşamda eşitlik fikrine vurgu yapmak üzere her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 8 Mart vesilesiyle okunabilecek, edebiyattan politika ve kurama değin farklı alanlarda kaleme alınmış 8 kitabı sizler için derledik.

    8 mart, dünya kadınlar günü
  • Mart 06, 2023

    Canan Karatay hayatı oldukça ilgi çekmekte ve merak edilmektedir. Prof.dr. Canan Karatay’ı merak eden kişilerin “Canan Karatay kimdir” sorusunu sıklıkla araştırdığı görülmektedir.

    Canan Karatay hayatı, Canan Karatay kitapları
  • Mart 06, 2023

    Beyza Aksoy kimdir? sorusu genç yazarı merak eden kişiler tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Beyza Aksoy, aşk kitapları, edebiyat ve roman kategorilerinde eserler yazmış genç bir yazardır.

    Beyza Aksoy Kitapları, Beyza Aksoy Hayatı
  • Mart 06, 2023

    Mehtap Fırat hakkında Türk gençlik, aşk romanları yazarıdır ifadeleri vurgulanmaktadır. 2013 senesinde Mehtap Fırat wattpad ismindeki sosyal kitap paylaşım platformuna yazdığı kurgular ile adını duyurmaya başladığı öğrenilmektedir.

    Mehtap Fırat hayatı, Mehtap Fırat kitapları
  • Mart 06, 2023

    Yazar Gamze Çelik hakkında “Gamze Çelik kimdir?” hakkında Türk genç ve fantastik romanlarının yazarıdır bilgisi edinilmektedir.

    Gamze Çelik hayatı, Gamze Çelik kitapları
  • Mart 06, 2023

    Radyocu kimliği ile ünlenen Cem Arslan 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Erzincanlı olan Cem Arslan radyocu Kimliği ile tanınsa da son zamanlarda kaleme aldığı eseri ile okur kitlesinin dikkatini çekmeye başarmıştır.

    Cem Arslan hayatı, Cem Arslan kitapları
  • Mart 06, 2023

    Sosyal medyada içerik üreticisi olarak ün kazanan Sezin Karameşe 2021 yılında yazmış olduğu Otuz Yedi isimli kitabı ile son dönemlerden popüler hale gelen güncel yazarlar arasına ismini yazdırmıştır.

    Sezin Karameşe hayatı, Sezin Karameşe kitapları
  • Mart 06, 2023

    Almanya doğumlu olan Ömür Sabuncuoğlu gazeteci, muhabir, sunucu ve yazar kimlikleri ile bilinmektedir. Meslek yaşamına Kanal Haber Merkezi stajı ile adım atan gazeteci yazar son zamanlarda yazdığı romanlar ile popüler hale gelmiştir.

    Ömür Sabuncuoğlu hayatı, Ömür Sabuncuoğlu kitapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı