İnkılâp Blog

  • Nisan 12, 2023

    Girne Amerikan Üniversitesi Sufi Akademisi'nin başkanı ve akademisyeni olarak görev yapan Mengüç, aynı zamanda öğrencilere dersler vererek bu alandaki bilgi ve deneyimini aktarmaktadır.

    Hakan Mengüç Kimdir?, Hakan Mengüç Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Stephenie Meyer, 24 Aralık 1973'te Hartford, Connecticut'ta doğmuş olan Amerikalı bir roman yazarıdır. En bilinen eseri olan Alacakaranlık serisi (Twilight) ile uluslararası üne kavuşmuştur.

    Stephenie Meyer Kimdir?, Stephenie Meyer Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Suzanne Collins’in kısaca hayatı hakkında bilgi vermek gerekirse, 10 Ağustos 1962 tarihinde Hartford, Connecticut'ta dünyaya gelmiştir. Amerikalı yazar, televizyon senaristi ve oyun yazarıdır.

    Suzanne Collins Kimdir? Suzanne Collins Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    E.L. James, asıl adı Erika Mitchell olan İngiliz bir yazar ve yapımcıdır. Yazarlık kariyeri bir Twilight hayran kurgusu olarak başladı ve daha sonra "Grinin Elli Tonu" adlı kitabı ile dünya çapında üne kavuştu.

    E.L. James Kimdir?, E. L. James Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Ayn Rand, 20. yüzyılın önemli yazar ve düşünürlerinden biridir. Rusya doğumlu yazar, düşünce tarihinde objektivizm felsefesinin kurucusu olarak bilinir.

    Ayn Rand Kimdir?, Ayn Rand Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Terry Pratchett, İngiliz yazar, satirist ve düşünür olarak tanınır. Başta fantastik ve mizahi öğeler içeren Diskdünya serisi olmak üzere, bilim kurgu, korku ve çocuk edebiyatı türlerinde de eserler vermiştir.

    Terry Pratchett Kimdir?, Terry Pratchett Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Robert Jordan, gerçek adıyla James Oliver Rigney Jr., Amerikalı ünlü bir fantastik roman yazarıdır. 1948 yılında Güney Carolina'da doğan Jordan, en çok bilinen eseri olan Zaman Çarkı serisi ile dünya çapında üne kavuşmuştur.

    Robert Jordan Kimdir?, Robert Jordan Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Tuğçe Işınsu, Türkiye'de özellikle enerji çalışmaları, spiritüel yaşam ve kişisel gelişim konularında uzmanlaşmış başarılı bir yazar, spiritüel danışman ve yaşam koçudur. İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Işınsu, eğitimini yurtdışında da sürdürerek enerji çalışmaları ve spiritüel yaşam üzerine bilgi ve deneyimlerini artırmıştır.

    Tuğçe Işınsu Kimdir? Tuğçe Işınsu Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Tahereh Mafi, İran kökenli Amerikalı genç yetişkin romanları yazarıdır. 1988 yılında Connecticut, ABD'de doğan Mafi, İranlı göçmen bir ailenin çocuğu olarak büyümüştür.

    Tahereh Mafi Kimdir? Tahereh Mafi Hayatı
  • Nisan 12, 2023

    Kaan Sekban, Türk komedyen, yazar ve oyuncudur. İstanbul doğumlu olan Sekban, başarılı ve eğlenceli sahne performansları, kitapları ve skeçleri ile geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

    Kaan Sekban Kimdir? Kaan Sekban Hayatı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı