İnkılâp Blog

  • Şubat 07, 2023

    Başak Sayan 17 Haziran 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen asker ve öğretmen kızıdır. Ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Başak Sayan’ın çocukluğu askeri lojmanlarda geçmiştir.

    Başak Sayan Kimdir?, Başak Sayan Hayatı, Başak Sayan Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Pedagog Ayşen Oy kimdir?” hakkında Türk çocuk pedagogu,  Psikoloji Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni, editör, 30 setin ve 100 âdetin üzerinde okul öncesi ile ilgili kitabın yazarıdır ifadeleri yer almaktadır. 

    Ayşen Oy Kimdir?, Ayşen Oy Hayatı, Ayşen Oy Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Aslı Arslan son zamanların popüler genç yazarlarından biri olarak bilinmektedir. 1995 yılında Mersinde dünyaya gelen Aslı Arslan wattpad yazarı olarak okurlarının karşısına çıkmıştır.

    Aslı Arslan Kimdir?, Aslı Arslan Hayatı, Aslı Arslan Kaç yaşında?, Aslı Arslan Kitapları
  • Şubat 06, 2023

    Arda Erel internette yer alan sözleri ile tanınmış yazardır. 1997 İstanbul’da dünyaya gelmiş yazar, edebiyat alanında sesini duyurmuştur.

    Arda Erel Kimdir?, Arda Erel Hayatı, Arda Erel Kitapları
  • Şubat 06, 2023

    Amerikalı roman yazarı Colleen Hoover 11 Aralık 1979’da Sulphur Springs Teksas Amerika Birleşik Devletlerinde doğmuştur. Colleen Hoover yazdığı romanları ile New York Times’ın en çok satan yazarları arasında yer almaktadır.

    Colleen Hoover Kimdir?, Colleen Hoover Hayatı, Colleen Hoover Kitapları
  • Şubat 06, 2023

    Doğan Cüceloğlu hayatı sevenleri tarafından merak edilen bir konudur. Doğan Cüceloğlu 1938 yılında Mersin Silifke’de doğmuştur. Cüceloğlu on bir çocuklu bir ailenin on birinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

    Doğan Cüceloğlu Hayatı, Doğan Cüceloğlu Nerelidir?, Doğan Cüceloğlu Kimdir?
  • Şubat 03, 2023 Bloggerlardan Yazılar

    Sevgiliniz olsun, olmasın; kitaplar her yıl hepimizi kurtarıcı, mini penceresi ve en önemlisi yeri geldiğinde sevgilisi olarak  bu yılda bizi aşk dolu diyarlara taşıyacak. Nasıl mı? Aşkın bol bol anlatıldığı kitaplarla elbette. Bu yıl size 14 Şubatta okunacak 14 kitapla içinde bulunacağınız yalnızlığa ilaç olacak, sevgiliniz varsa da aşkınızı daha da kabartacağım.

    sevgililer günü, blogger
  • Ocak 19, 2023

    20.01.2023/31.01.2023 Tarihleri arasında karnelerini (Veliniz aracılığıyla da iletebilirsiniz.) inkilap.com sitesinde yer alan whatsapp destek hattından veya @inkilapcom Instagram hesabını etiketleyerek sosyal medya hesaplarında paylaşan tüm üyelerimize İnkilâp Grubu’na ait yayınların çocuk kitaplarında kullanılmak üzere %10 indirim kodu hediye!
     

    kampanya, hediye çeki
  • Ocak 02, 2023 Bloggerlardan Yazılar

    Günümüz dijital dünyasında bilgiye erişmek her geçen gün daha da kolaylaşıyor. Dijital dünyanın kitap eleştirmenleri yani Bookstagramlar artık yayın dünyasında azımsanmayacak öneme sahipler. Bir kitabın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilen, en önemlisi kitap seçimi konusunda kafası karışık takipçilerine yol gösteren Bookstagramlara inkilap.com için yılın en iyi 11 kitabını sorduk:

    kitap, blog, blog, yazısı, önerisi,
  • Aralık 27, 2022

    Zümra Atalay hayatını merak eden birçok kişi tarafından ‘Zümra Atalay Kimdir?’, ‘Doç dr Zümra Atalay kimdir?’ soruları sıklıkla sorulmaktadır.

    Zümra Atalay Hayatı, Zümra Atalay Kaç Yaşında?, Zümra Atalay Hangi Okullarda Eğitim Almıştır?, Zümra Atalay Kitapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı