Arda Erel Kimdir?

arda-erel

Arda Erel internette yer alan sözleri ile tanınmış yazardır. 1997 İstanbul’da dünyaya gelmiş yazar, edebiyat alanında sesini duyurmuştur. Yazmış olduğu kitapları ile de geniş okuyucu kitlesine ulaşmıştır. Son dönemin genç yazarları arasında sevilen bir isim olan Arda Erel sevgi sözleri çeşitli platformlarda ilgi görmesini sağlamıştır. Birçok ünlü isim tarafından da ilgi ile takip edilen Arda Erel’in sosyal medya hesapları yoğun ilgi görmektedir. Psikoloji, sosyoloji, felsefe gibi alanlarda çalışmalar yapan yazar, gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında yapmış olduğu söyleşilerle ün kazanmıştır. 

 

Arda Erel Hayatı

Son dönemlerin popüler yazarlarından biri olduğu için Arda Erel kimdir sorusu merak edilmektedir. Arda Erel, 7 Ağustos 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Gaziantepli olan yazar Arda Erel yazma deneyimlerine küçük yaşlarda başlamıştır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da okuyan yazar Lisans eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesinde başlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünde eğitim aldıktan sonra Arda Erel yazıları ile ön plana çıkmayı başarmıştır.

Arda Erel yazıları ilk olarak çeşitli sosyal medya platformlarında yayınlamıştır. Bu platformlarda yer alan yazıları yoğun ilgi ile karşılaşınca çeşitli yayınevleri tarafından keşfedilmesine olanak sağlamıştır. 2016 yılında Arda Erel İlk kitabı olan Senin İçin ilk aforizma (özdeyiş, özlü söz) kitabı olarak kitapseverlere sunulmuştur. Sonraki dönemlerde çeşitli kitapları kaleme alan yazar çok satan kitap listelerinde uzun süre yerini korumuştur. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği bir yazar olan Arda Erel sevgi sözleri ile de oldukça ön plana çıkmış yazarlar arasında yer almaktadır.

 

Arda Erel Doğum Tarihi Nedir?

Son zamanların ünlü yazarlarından biri olan Arda Erel 7 Ağustos 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 

 

Arda Erel Kaç Yaşındadır?

Yazmış olduğu şiirleri, sevgi sözleri ve kitapları ile özellikle genç kesimin dikkatini çeken 1997 doğumlu Arda Erel’in yaşı 2023 yılı itibariyle 26’dır.

 

Arda Erel Nerelidir?

1997 yılında İstanbul’da doğan Arda Erel nereli sorusu hayranları tarafından sıkça araştırılmaktadır. Yazar Arda Erel aslen Gazianteplidir. 

 

Arda Erel Nerede Yaşıyor?

Son dönemlerin popüler genç yazarlarından biri olan Arda Erel’in hayran kitlesi oldukça geniştir. Özellikle genç kesim tarafından takip edilen yazarın sosyal medya hesaplarında binlerce takipçiye ulaşmıştır. Yazmış olduğu kitapları ile de adından söz ettiren yazar İstanbul’da yaşamaktadır.

 

Arda Erel Eğitim Hayatı

Yazar Arda Erel, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. 

 

Arda Erel Kaç Kitabı Var?

Yazmış olduğu eserleri ile geniş okuyucu kitlesine ulan Arda Erel’in kitapları uzun süre çok satan kitaplar listesinde yerini korumuştur.  Kaleme aldığı kitap sayısı ise 7 adettir.

 

Arda Erel Kitapları

Yazar arda Erel günümüzün genç popüler yazarlarının başında gelmektedir. Teknolojinin gücünü etkili bir şekilde kullanmayı başaran yazar, bu platformlarda kendini iyi bir şekilde tanıtma fırsatı yakalamıştır. Aynı şekilde yazmış olduğu blog yazıları ve Arda Erel şiirleri internet ortamında yankı uyandırmıştır. Çeşitli yayınevlerinin de dikkatini çeken yazarın kitapları şu şekilde sıralanabilir: 

 
  • Senin İçin (2016): Arda Erel’in ilk kitabı olan Senin İçin şiirsel bir dille yazılmıştır. Yazarın hislerinin açıkça ifade edildiği kitap ilk aforizma kitabı olarak da ifade edilmektedir. 
  • Arayış (2017): Arda Erel arayış kitabı, insanların hayatta sürekli bir arayışın olduğu üzerine durmuştur. 
  • Kendine İyi Bak (2018): İnsanlara psikolojik anlamda iyi gelecek kitapların arasında yer alan kendine iyi bak Arda Erel’in 2018 yılında çıkarmış olduğu eseridir. İnsanın mutlu olabilmesi için herkesten daha çok kendini sevmesi gerektiği ve kendine değer vermesi gerektiği anlatılmaktadır. 
  • Sarsıntı (2019):Arda Erel sarsıntı kitabı ile de beğeni toplamıştır. Aşkı arayan bir kadının aşkı bulması ile yaşadığı değişimler konusunu oluşturmaktadır. Roman türünde yazılmış bu eser okurları geçmiş ve gelecek arasında bir yolculuğa çıkarıyor. 
  • Yüz Yüze (2020): Arda Erel’in yazmış olduğu ikinci romanıdır. Bu romanda daha çok toplumdan bahsedilmiştir. Toplumun mahremiyeti, görünen ve yaşanılan gerçekleri açık bir şekilde anlatmaktadır. Kitlelerin tarih boyunca iktidar savaşı vermesin, toplumun en küçük birimi olan aile üzerinden ele alarak açıklamaya çalışmıştır. 
  • Konuşamadığımız Ne Varsa (2021): Arda Erel’in aşk ve toplum üzerine yazmış olduğu denemeleri ile oluşturduğu bir kitaptır. İnsanlar bir arada yaşamasını ve bu yaşamın getirdiği sorumlulukların farkında olmasını ifade etmiştir. Ayrıca kitap insanın her yönü ile tanınmasını farklılıklar karşısındaki tepkileri çeşitli sözlerle ifade edilmiştir. 
  • Annemin Bilmediği Her Şey (2022): Toplumsal kurallara hafiften bir başkaldırı niteliğinde yazılmış bir eserdir. Yazar Arda Erel bu kitapta toplumun en küçük yapıtaşı olan çekirdek aileyi okurların önüne sermiştir. Toplumsal sorunları, sosyal statüleri, baskıları, ötekileştirmeyi ve kendine yabancılaşmayı konu alan kitap tüm bu durumları derinlemesine anlatmıştır. 
 

Arda Erel İlk Kitabı Nedir?

Yazarlık deneyimlerine küçük yaşlarda başlayan Arda Erel ilk olarak günlük ve çeşitli konularda yazılar yazarak kendini keşfetmiştir. Arda Erel sözleri ve şiirleri ise internet aracılığı ile geniş kitlelere ulaşmıştır. Bu olaydan sonra Arda Erel İlk kitabı Senin İçin adlı eseri kaleme almıştır. Çeşitli özlü sözlerin yer aldığı Senin için Arda Erel isminin tanınmasına katkı sağlamıştır. 

 

Arda Erel Son Kitabı Nedir?

Arda Erel’in yazmış olduğu kitapları arasında son olan Temmuz 2022 yılında yayımlanan Annemin Bilmediği Her Şey adlı eseridir. 

 

Arda Erel Sözleri

Arda Erel sözleri, yazarın popüler olmasında oldukça etkilidir. Çeşitli platformlarda yer alan bu sözler okurlar tarafından beğenilmiş ve özlü söz olarak kullanılmıştır. Bu sözlerden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

 
  • Bir şeyin yokluğu bilinmeden varlığı bilinmez.
  • Bazı insanları dününde bırak ki, yarın canını yakmasın.
  • Mutlu olmak istiyorsan; herkesi kendin gibi sanma.
  • Bir insan üzülmek yerine akıllanmayı tercih ettiği zaman ondan korkun.
  • İnsanların size neler dediklerine değil, Neler yaptıklarına bakın. O zaman onları daha iyi tanırsınız.
  • İyi insanlarda var. Sadece sen bugüne kadar kötülere rastladın. Güzel günlerde gelecek, sadece sen bugüne kadar kötüleri yaşadın.
  • Bir zaman sonra “ olursa mutlu eder ama olmazsa da üzmez” diyorsun. Üzüntünün sonu huzurun başlangıcı bu oluyor.
  • Çünkü insan ya korktuklarını yaşar ya da inandıklarını ama asla tesadüfleri yaşamaz.
  • İnsanlar birbirini fiziksel olarak görür ama hiçbir şekilde fiziğe tutulmazlar. Sevgi bedeni görür ama onu ancak hissettiğinde sever.
  • İnsanı anlamak için, tarihi de anlamak bilmek şart.
  • Dinlemek, birini sevmenin başladığı yerdir. Dinlememekse artık bittiği yer.
  • Zaten kendilerinin suçlu olduğunu düşünmeyenler en suçlu olanlar değil miydi her zaman?
  • Değerini bilmiyorsa yokluğunu tatması gerekir.
  • Yaralarını gösterme, en zor anında oradan vururlar.
  • Dinlemen gerekiyor, susmuyorsa kalbin.
  • Hayatın kısalığını hatırla ve üzüntünü kısalt. 
Etiketler: Arda Erel Kimdir?, Arda Erel Hayatı, Arda Erel Kitapları
Şubat 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı