İnkılâp Blog

  • Mart 06, 2023

    Zeynep Selvili Pembe Fili Düşünme kitabı ile tanınan ve adından söz ettiren bir yazardır. Zeynep Selvili Çarmıklı, 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir.

    Zeynep Selvili Çarmıklı hayatı, Zeynep Selvili Çarmıklı kitapları
  • Mart 06, 2023

    İdil Yazar, 8 Temmuz 1985 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Son yıllardaki yemek tarif videoları ile sosyal medyada oldukça geniş bir kitleye sahiptir.

    İdil Yazar, İdil Yazar hayatı, İdil Yazar kitapları
  • Mart 06, 2023

    20.yüzyıl İngiliz Edebiyatının önemli yazarlarından biri de George Orwell’dir. 1903 yılında Hindistan’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Eric Arthur Blair olsa da bu ismi çok fazla kullanmamıştır.

    George Orwell hayatı, George Orwell kitapları
  • Mart 06, 2023

    Barış İnce, 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelmiş yazar ve senaristtir. Eğitimini İktisat ve Siyaset Bilimi üzerine alan yazar, gazetecilik alanında layık görüldüğü ödüller ile işini iyi yaptığını kanıtlamaktadır.

    Barış İnce hayatı, Barış İnce kitapları
  • Mart 06, 2023

    Melissa Mey fotoğrafları ile ön plana çıkmış bir sanatçıdır. Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi Resim ve heykel anabilim dalından mezun olmuştur.

    Melissa Mey hayatı, Melissa Mey kitapları, Melissa Mey nereli
  • Mart 06, 2023

    Naim Babüroğlu, 1960 yılında Antakya’da doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini Antakya’da tamamladı. 1977 yılında Kuleli Askeri Lisesi’ni, 1981 yılında Kara Harp Okulu’nu, 1982 yılında Piyade Okulu’nu bitirdi. Kıbrıs dahil, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın çeşitli birliklerinde Takım, Bölük, Tabur ve Alay Komutanlığı yaptı.

    Naim Babüroğlu hayatı, Naim Babüroğlu kaç yaşında?, Naim Babüroğlu kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Tess Gerritsen 1953 yılında Kaliforniya’nın San Diego eyaletinde dünyaya gelmiştir. Çin asıllı olan yazar doktor kimliğiyle de tanınmaktadır. Dünyada ses getiren eserlerin yazarı olarak bilinen Tess Gerritsen polisiye yazarı Emma Roberts’dan ilhan aldığını dile getirmiştir.

    Tess Gerritsen Kimdir?, Tess Gerritsen Hayatı, Tess Gerritsen Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    “Sena Nur Işık kimdir*” sorusu için Türk genç, bilim kurgu ve fantastik roman yazarı, kitap üzerine blog yazarı ve booktuber, ilk kitabı “Asel” henüz yazar 23 yaşında iken kaleme almıştır bilgilerine ulaşılmaktadır. Sena Nur ışık kitapları okuyucu ile buluşma sırası ise ilk olarak “Asel” sonrasında seri kitapları olan ve basım tarihlerine göre “Yıldızların Laneti”, “Güllerin İhaneti”, “Lanetin Tarihi” şeklinde belirtilmektedir.

    Sena Nur Işık Kimdir?, Sena Nur Işık Hayatı, Sena Nur Işık Eserleri
  • Şubat 07, 2023

    Seda Diker, bilinçaltı uzmanı ve tantra eğitmeni olarak tanınmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında eğitimler alarak uzman olan Seda Diker bilinçaltı konusunda oldukça önemli işlere imza atmıştır. Belirli bir dönem yurt dışında Seda Diker, burada kanser hastalarına, stres yönetimi, ağrı ile başa çıkabilme gücü uyku sıkıntılarını giderme gibi problemlerine yönelik çeşitli rahatlatma terapileri uygulamıştır.

    Seda Diker Kimdir?, Seda Diker Hayatı, Seda Diker Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Öznur Yıldırım 1997 yılı Edirne doğumlu genç bir yazar olmaktadır. Küçük yaşta kurduğu hayallerinin peşinden giderek gerçekleşmesinin büyük gururunu yaşayan yazar oldukça geniş okur kitlesine sahip olmaktadır.

    Öznur Yıldırım Kimdir?, Öznur Yıldırım Hayatı, Öznur Yıldırım Kitapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı