İnkılâp Blog

  • Şubat 07, 2023

    Özge Özberk Türk sinema ve tiyatrosunda önemli başarılara imza atmış bir sanatçıdır. Küçük yaşlarda başlayan sanat hayatı halen daha devam etmektedir. Gerek tiyatro gerekse sinema alanında birçok proje de yer alarak halkın sevgisini kazanmıştır.

    Özge Özberk Kimdir?, Özge Özberk Hayatı, Özge Özberk Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    1971 yılında Mersin’in Silifke ilçesinde dünyaya gelen Ozan Bahar, evli ve 1 çocuk babasıdır. 1992 yılında asker olarak başladığı iş hayatına geçirdiği kazadan sonra felç kalmasından dolayı akademisyen olarak devam etmek zorunda kalan Ozan Bahar azmi ile birçok kişiye umut ışığı ve örnek olmuştur.

    Ozan Bahar Kimdir?, Ozan Bahar Hayatı, Ozan Bahar Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Tam adı Felice Leonardo Buscaglia olan İtalyan asıllı Amerikalı yazar için motivasyon konuşmacısı ve Güney Kaliforniya Üniversitesi Özel Eğitim Bölümünde profesör bilgilerine ulaşılmaktadır.

    Leo Buscaglia Kimdir? Leo Buscaglia Hayatı, Leo Buscaglia Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    JK Rowling olarak bilinen Joanne Kathleen Rowling 1965 İngiltere doğumludur. Dünyaca ünlü Harry Potter serisinin yazarı olan JK Rowling bir İngiliz yazardır. Yazın hayatı boyunca birçok ödüle layık görülen İngiliz yazar aynı zamanda 3 çocuk annesidir.

    JK. Rowling Kimdir?, Jk. Rowling Hayatı, Jk. Rowling Eserleri
  • Şubat 07, 2023

    Tolkien kimdir?” ve de “Yüzüklerin Efendisi Üçlemesinin yazarı kimdir?” sorularına adının açılımı John Ronald Reuel Tolkien olan yazar, şair, filolog, profesör unvanlı akademisyen, edebiyat çevrelerince modern fantastik kurgunun babası yanıtı verilmektedir.

    J.R.R. Tolkien Kimdir?, J.R.R. Tolkien Hayatı, J.R.R. Tolkien Eserleri
  • Şubat 07, 2023

    İlber Ortaylı kimdir?” sorusu için aslen Kırım Tatarı olan Türk tarihçi, tarih profesörü, akademisyen, araştırmacı ve yazar bilgileri aktarılmaktadır. Prof Dr İlber Ortaylı için bilirkişiler tarafından eşsiz tarih bilgisinden dolayı “yaşayan kütüphane” unvanı da verilmektedir.

    İlber Ortaylı Kimdir?, İlber Ortaylı Hayatı, İlber Ortaylı Eserleri
  • Şubat 07, 2023

    George R.R. Martin, bilim kurgu, korku ve fantastik konularında yazdığı romanlar ile tanınan Amerikalı yazardır. Yazarın en çok ilgi geçen ve en fazla satan romanı olan A Song Of Ice And Fire  ‘Buz ve Ateşin Şarkısı’ roman serisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

    George R.R. Martin Kimdir?, George R.R. Martin Hayatı, George R.R. Martin Eserleri
  • Şubat 07, 2023

    Son yılların genç roman yazarlarından biri olan Filiz Puluç Wattpad uygulaması ile kendini tanıtmıştır. Wattpad adlı uygulamada veliaht hikâyesi ile ses getiren yazar sonraki dönemlerde çıkarmış olduğu romanları ile beğeni toplamıştır.

    Filiz Puluç Kimdir?, Filiz Puluç Hayatı, Filiz Puluç Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Feyza Altun 1987 İstanbul doğumludur. Sosyal medyada paylaşımları ve açıklamaları ile gündem olan Avukat Feyza Altun Marmara Üniversitesi Hukuk mezunudur.

    Feyza Altun Kimdir?, Feyza Altun Hayatı, Feyza Altun Kitapları
  • Şubat 07, 2023

    Prof. Dr. Celal Şengör ABD Ulusal Bilimler Akademisi, Amerikan Felsefe Topluluğu ve Rus Bilimler Akademisi üyesi unvanlarını da taşımaktadır.

    Celal Şengör Hayatı, Celal Şengör Kimdir?, Celal Şengör Kitapları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı