Feyza Altun Kimdir?

feyza-altun

Feyza Altun 1987 İstanbul doğumludur. Sosyal medyada paylaşımları ve açıklamaları ile gündem olan Avukat Feyza Altun Marmara Üniversitesi Hukuk mezunudur. Avukatlık mesleği dışında son zamanlarda yazar kimliği ile de tanınmaya başlayan Feyza Altun kendisini avukat, feminist, aktivist, filantrop ve yazar olarak tanımlamaktadır. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu kurucusu olan avukat ‘‘Kadının Fenni’’ isimli kitabı ile tanınmaktadır. Birçok kadın ve çocuk istismarı davalarında vekil olarak görev yapan Avukat Feyza Altun şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘‘Ne Seninle Ne Sensiz’’ isimli programda danışman avukat olarak yer almaktadır. Paylaşımları ve fikirleri ile eleştiri oklarına maruz kalan Feyza Altun düşüncelerini özgürce  paylaşmaktadır.

 

Feyza Altun Hayatı

1987 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Feyza Altun soz zamanlarda ismi merak edilen ve araştırılan kişi olmaktadır. Feyza Altun kimdir? Feyza Altun biyografi, Feyza Altun kimdir nerelidir? gibi sorular son zamanlarda en çok cevap aranan soruların başında gelmektedir. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak avukatlık mesleğini icra eden Feyza Altun İlker Sungurlar ile evlidir. Bu evlilikten bir erkek çocuğa sahip olan avukat eserleri ile de son günlerde merak edilen isimler arasında yer almaktadır. İngilizce, Fransızca ve Farsça olmak üzere 3 dile hakim olan Altun, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile de gündem olmuştur. Paylaşımları ile büyük tepki toplayan Feyza Altun CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu kadın haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak da görev yapmaktadır.

‘‘Trans Çocuklar Vardır’’ paylaşımı ile sosyal medyada büyük tepki toplayan Feyza Altun birçok kesim tarafından eleştirilmiştir. Eleştiriler ve tepkiler sonucu sosyal medya hesabındaki iletileri gizleyen avukatın bir duruşmaya 7 aylık bebeği ile katılması da büyük ses getirmiştir. Birçok siyasi tarafından da Feyza Altun’un yaptığı paylaşımlar eleştirilmektedir. Düşüncesini özgürce ifade etmekten çekinmeyen Feyza Altun bu yönüyle eleştiri oklarına maruz kalmaktadır. Avukat ve yazar kimliğinin yanında kendisini feminist, filantrop olarak tanıtan Feyza Altun açık sözlü oluşu ile bazı kesimlerin de beğenisini ve takdirini kazanmaktadır. 

 

Feyza Altun Doğum Tarihi Nedir?

İstanbul’da dünyaya gelen Feyza Altun doğum tarihi 1987 yılı olarak bilinmektedir.

 

Feyza Altun Kaç Yaşında?

1987 doğumlu olan Feyza Altun şuan 36 yaşında olmaktadır.

 

Feyza Altun Nerelidir?

Feyza Altun aslen nereli olduğu son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Feyza Altun aslen İstanbul Üsküdarlıdır.

 

Feyza Altun Hangi Okullarda Eğitim Almıştır?

İstanbul Üsküdar doğumlu olan Feyza Altun üniversite hayatını Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku konusunda yapmıştır.

 

Feyza Altun Eşi Kimdir?

Feyza Altun eşi İlker Sungurlar’dır. Feyza Altun daha önce İlker Meriç ile evlenmiştir ve bu evlilikten 1 erkek çocuğu bulunmaktadır.

 

Feyza Altun Kaç Dil Bilmektedir?

Marmara Üniversitesi Hukuk mezunu olan Feyza Altun İngilizce, Fransızca, Farsça olmak üzere 3 dil bilmektedir. Kendini sürekli geliştirmeye açık olan yazar dil konusunda oldukça donanıma sahiptir.

 

Feyza Altun Mesleği Nedir?

Feyza Altun Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak avukatlık mesleğini icra etmektedir. Avukatlık Mesleği dışında yazarlık mesleğini de icra eden Feyza Altun farklı yaş gruplarına hitap eden eserler ortaya koymuştur. Son zamanlarda gündemde olması oldukça merak edilen Feyza Altun eserleri ile de ses getirmektedir. 

 

Feyza Altun Kitapları

Avukatlık mesleği dışında yazarlığa da ilgisi olan Feyza Altun farklı yaş gruplarına hitap eden eserler ortaya koymuştur.  Oldukça beğeni toplayan ve okunan eserleri  feyza Altun’un yazarlık mesleğine ağırlık vererek daha çok eserler ortaya koymasına sebep olmaktadır. Feyza Altun kitapları şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Bozuk Tablet: Özgür Hukuk Öğreniyor
  • Çilek Yiyen Salyangoz
  • Gürültü Yapmadan Eğlenebilmek
  • Kayıp Levha
  • Sınıfta Temizlik Zamanı
  • Kadının Fenni
  • Kadının Derdi
  • Kadının Erki
  • Sınırda Üç Kadın
  • Renkli Yumurtalar
  • Herkese Eşit Kurabiye
  • Yeşil Sahanın Özgür Kızı
  • Uçan Tekerlekli Sandalye
  • Mutlu Yaşlılar Haftası

 

Feyza Altun İlk Kitabı Nedir?

Avukatlık kimliğinin yanında son dönemde yazar kimliğiyle de tanınan Feyza Altun Kadının Fenni eserini 2016 yılında yazarak yazın hayatına başlamıştır. Bu eseri ile yazın hayatında adını duyuran ve birçok kişi tarafından okunan yazarın diğer eserlerinin de oldukça ilgi görmüştür.

 

Feyza Altun Son Kitabı Nedir?

Feyza Altun 2022 yılında birden fazla kitap yayınlamıştır.  Bu kitaplar içerisinde son kitabı Bozuk Tablet: Özgür Hukuk Öğreniyor isimli eseridir. Yazın hayatına ağırlık veren Feyza Altun birçok kesim tarafından beğenilerek okunmaktadır. Son zamanlarda paylaşımları ile oldukça gündemde yer alan avukatın kitapları meraklı kesim tarafından da ilgi görmektedir. 

 

Feyza Altun Nasıl Ünlü Oldu?

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalar ile son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Feyza Altun herkesin merakla takip ettiği isim haline gelmiştir. Avukat Feyza Altun kimdir? sorusu son zamanlarda en çok cevap aranan soruların başında gelmektedir. Sosyal medya hesabından ‘‘Trans Çocuklar Vardır?’’ paylaşımı ile gündem olan avukat bu paylaşımı ile sosyal medyalar büyük tepki toplamıştır. Birçok sosyal medya kullanıcısı çocukların istismar edilmesine tepki gösterince Feyza Altun sosyal medya hesabını korumalı konuma alarak iletilerini gizlemiştir. Aynı zamanda bir duruşmasına 7 aylık bebeğiyle katılması sonucu sosyal medyada büyük gündem olan avukat muhalif yönüyle tanınmaktadır. Sosyal medya açıklamaları ve fikirleri ile tanınan yazar eserleri ile de oldukça ses getirmeyi başarmıştır. Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile siyasilerin de dikkatini çeken avukat birçok siyasi isim tarafından eleştirilmiştir.

Etiketler: Feyza Altun Kimdir?, Feyza Altun Hayatı, Feyza Altun Kitapları
Şubat 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı