Filiz Puluç Kimdir?

Filiz Puluç Kimdir?

 

Son yılların genç roman yazarlarından biri olan Filiz Puluç Wattpad uygulaması ile kendini tanıtmıştır. Wattpad adlı uygulamada veliaht hikâyesi ile ses getiren yazar sonraki dönemlerde çıkarmış olduğu romanları ile beğeni toplamıştır. Hikâyelerinin konusunu oluşturmak için hayalleri ile konuşan yazar olarak kendini tanımlamaktadır. Özellikle genç okurlar tarafından ilgi ile karşılanan yazarın son kitabı Kuzgun adlı romanıdır. Bu romanı yazar 2021 yılının şubat ayında okurları ile buluşturmuştur. 

 

Filiz Puluç Hayatı

Kendini Wattpad adlı uygulama aracılığı ile tanıtan yazar Filiz Puluç 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Watpad ise çeşitli yazarlar ve okurların bir araya geldiği bir platform olarak son dönemlerde oldukça popüler olmuş bir uygulamadır. Özellikle gençler tarafından ilgi gören bu uygulama da günümüzün genç yazarları kendini ve yazılarını tanıtma fırsatı bulmaktadır. Filiz Puluç da bu şekilde popüler olan genç yazarların başında gelmektedir. Veliaht serisi, Ateş serisi ve Kuzgun adlı polisiye romanı yazarın kaleme aldığı eserleridir.

 

Filiz Puluç Kaç Yaşındadır?

Genç yazarlar arasında yer alan Filiz Puluç kaç yaşında sorusu arama motorlarında sıkça aratılmaktadır. 1998 yılında doğan yazar 2023 yılı itibariyle 25 yaşındadır. 

 

Filiz Puluç Ne Zaman Doğmuştur?

Türk edebiyatının genç yazarlarından biri olan Filiz Puluç 1998 yılında doğmuştur. 

 

Filiz Puluç Nereli?

Filiz Puluç biyografi bilgileri içerisinde yer alan bilgilerden biri de yazarın memleketidir. Yazar Kars doğumludur.

 

Filiz Puluç Eğitim Hayatı

Son dönemin popüler yazarları arasında yer alan roman ve hikaye yazarı Filiz Puluç ‘un Psikoloji bölümü okuduğu bilinmektedir.

 

Filiz Puluç İlk Kitabı Nedir?

Wattpad adlı uygulamada yazmış olduğu veliaht adlı hikâye ile geniş kitlelere ulaşmıştır. Bu platformda yazmış olduğu Veliaht hikâyesini kitaplaştırarak okurları ile buluşturmuştur. Özellikle gençlere hitap eden yazıları ile birçok sosyal medya platformunda takip edilen Filiz Puluç Veliaht kitabı 2018 yılında yayınlanmıştır. 

 

Filiz Puluç Kitapları

Son dönem genç yazarları arasında oldukça popüler olan Filiz Puluç yazmış olduğu kitapları genellikle seri şekilde okurlarına sunmaktadır. Kitapları daha çok 14 -18 yaş arası gençlere hitap etmektedir. Aşk, aksiyon, dram her türlü kurguyu konu içerisinde işleyen yazar, sade ve akıcı anlatımı kitapların kolayca okunmasını sağlamaktadır. Bu kapsamda yazarın kaleme aldığı kitapları şu şekilde sıralanabilir:

  • Veliaht 2 (2018): eğlenceli bir gençlik kitabı olarak tanımlanabilmektedir. Kitap konu olarak okul hayatı içerisinde gençlerin yaşadığı sıkıntılar ve birbirlerine karşı olan davranışları içermektedir. Anlatımı sade ve akıcı bir olay kurgusu ile okurlarının beğenisini kazanmıştır.
  • Ateş 1 (2018): Ateş 1 Filiz Puluç ’un Wattpad kitabı olarak ifade edilen eserlerinden biridir. Ateşten korkan bir kız ve ateşi görmeden bir gün geçirmeyen genç bir adamın hikayesi anlatılmaktadır. 
  • Ateş 2 (2019): Ateş 2 Filiz Puluç tarafından kaleme alınmış, Ateş serisinin ikinci kitabıdır. Bu kitapta ise yazar aşk için verilen mücadele ve fedakârlıkları konu edinmiştir.
  • Veliaht 1 (2020): Eğlenceli gençlik kitapları arasında gösterilen Veliaht Filiz Puluç tarafından yazılmıştır. Bir tartışma sonucunda tanışan iki gencin başından geçen trajikomik olaylar anlatılmaktadır. Her türlü duygunun yer aldığı kitap ilk kez aşık olan gençlerin güzel arkadaşlıklarından bahsetmektedir.
  • Kuzgun (2021) : Polisiye türünde kaleme alınmış Filiz Puluç ‘un son kitabıdır. Akıcı ve aksiyonlu bir anlatıma sahip olan kitap okurları tarafından oldukça beğenilmiştir.
 

Filiz Puluç Son Kitabı Nedir?

Filiz Puluç‘un kaleme aldığı son kitap 2021 yılının ekim ayında kitapseverler ile buluşan Kuzgun adlı eseridir. Bu kitap polisiye türünde yazılmıştır. 

Etiketler: Filiz Puluç Kimdir?, Filiz Puluç Hayatı, Filiz Puluç Kitapları
Şubat 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı