14 ŞUBAT'TA OKUNACAK 14 KİTAP

14 Şubat Sevgililer Günü Kitap Önerisi

Sevgililerin favori, biz bekarların ise korkulu günü olan 14 Şubat Sevgililer günü her yıl olduğu gibi bu yılda arz-ı endam etti sayın okuyucu. Maalesef biz bekarlar olarak etrafı saran aşk bulutları her ne kadar rahatsızlık verici olsa da yapacak bir şey yok. Bir gün dişimizi sıkacağız.

Sevgiliniz olsun, olmasın; kitaplar her yıl hepimizi kurtarıcı, mini penceresi ve en önemlisi yeri geldiğinde sevgilisi olarak  bu yılda bizi aşk dolu diyarlara taşıyacak. Nasıl mı? Aşkın bol bol anlatıldığı kitaplarla elbette. Bu yıl size 14 Şubatta okunacak 14 kitapla içinde bulunacağınız yalnızlığa ilaç olacak, sevgiliniz varsa da aşkınızı daha da kabartacağım.

 

Unutmadan ekleyeyim; listedeki kitapların büyük bir bölümü romantik türünün başucu kitaplarıdır. Gözden kaçırmamanızda yarar var:

 

 

 

 

Doğum Günü Kızı – Penelope Douglas

Jordan ve Pike… Aşkın yaşının olmadığı ve en önemlisi her an, her yerde karşınıza çıkabileceğinin kanıtı olan bu kitap akıcı dili, etkileyici olay örgüsüyle sizi hızlıca çekecek. İçerisinde yer alan ateşli sahnelerden doları yetişkin okurların okumasında yarar var.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşkın De  Hali – Büşra Yılmaz

Aşık olduğunuz kişi birden ortadan kaybolsaydı ne yapardınız? Sonsuza kadar onu bekler miydiniz? Yoksa sokak, sokak onu arar mıydınız? Büşra Yılmaz bu sorunun cevabıyla beraber aşkın masumiyetini de yanına alıp sizi harika bir yolculuğa çıkarıyor. Hikaye derinlere indikçe karşılaşacağınız yeni karakterler ve onların hikayeye etkileri kesinlikle okunmaya değer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Grinin Elli Tonu – E. L. James

Christian Grey olmadan bir liste olacağını düşünmediniz herhalde? Grinin Elli tonu kesinlikle ama kesinlikle kendi türünün en iyisi. Hazır 14 Şubat gelmişken kitaplığınızın derinliklerinden kitabı çıkarmanın tam zamanı!

 

 

 

 

 

 

 

Ya Yarın Yoksa - Jennifer L. Armentrout

Kitap tam anlamıyla romantilk türüne girmeyebilir ama yine de bu listede yeri var! Lena’nın hayatının amacını kaybetmesi bence bazılarına ilham olacak. Haydi ama; hayatınızın aşkını bulamamış olabilirsiniz ama her zaman sizden daha kötü durumda olan insanlar vardır. İşte bu noktada Lena’nın hikâyesi size neyin önemli olduğunu hatırlatacaktır. En azından bende işe yaradı.

 

 

 

 

 

 

 

Cinder – Marissa Meyer

Cinder, peri masallarının distopik uyarlamalarının en başarılı örneği! Bu noktada o peri masallarının aşkıda modernize bir kurguyla hayatımıza giriyor ve tüm seri boyunca kalbimizin en güzel yerlerinden çıkmıyor!

 

 

 

 

 

 

 

Karşı Penceremdeki Bela – Lauren Price

Riley ve Alec hem yeni kuşağı yakalyacak, hem de eskilerin gençlerini ısıtacak harika bir hikayeye sahipler. Bunun yanı sıra kitap çok eğlenceli söylemeden geçemeyeceğim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her Kalp Kırılır - Colleen Hoover

Gönül isterdi ki tüm liste Hoover kitaplarından oluşsun ama olmuyor. Beyah ve Samsone’nin ilişkisi ne umdum, ne buldum olsa da günün sonunda aşkın ne olursa olsun engellere hareket çekip yoluna devam ettiğini bize masumane bir şekilde anlatıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çarpık Aşk – Ana Huang

Erotizm dozajı yüksek bu kitap kesinlikle yetişkin okurların okuması gerekiyor! Eh hakkında bilgi vermektense merak unsurunuzu yüksek tutmak en iyisi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serenad – Zülfü Livaneli

Ah Maximillan… Kitap her türe uyabilen yapısı ve harika bir hikayeyi içinde barındırmasıyla her listenin bir numarası. İçinizde okumayanlar kesinlikle çok şey kaçırıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alice Hart'ın Kayıp Çiçekleri - Holly Ringland

Ülkemizde çok gözden kaçan bir kitap olmasına rağmen Kristin Hannah’ın yarattığı o havayı sürdülebilen nadir kitaplardan. Okurken bolca mendiliniz yanınızda olsun zira fazlasıyla göz yaşı dökeceksiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

İtiraf - Colleen Hoover

Henüz kapağını kapattığım bu kitap gözümüzün önünden kaçıp giden detayların tüm hayatımızı nasıl değiştridiğini bir versiyonu. Kitabın sonunda “Yok Artık!” demeye hazır olun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Senden Önce Ben – Jojo Moyes

Hala bu kitapla ilgili ne yazdığıma bakıyorsan acilen yüzüne su çarp tatlım! Bu kitabın o dramatik havasından bugüne kadar mahrum kaldıysan buna ihtiyacın olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ev Arkadaşı - Beth O'Leary

Bu kitap için tek bir şey söylemek zorunda olsaydım; karika, mükemmel, aşırı iyi olurdum. Birden fazla oldu değil mi ? Dijital platform uyarlamasını göz önünde bulundurarak bu kitabı sakın yargılamayın çünkü kitap gerçekten çok iyi.

 

 

 

 

 

 

,

 

Beni Hatırladın Mı? - Sophie Kinsella

Bu kitabın olmadığı bir romantik kitaplar listesinin düşünülmesi şahsıma büyük bir hakarettir! Lexi’nin komik ve bir o kadar tatlış hikâyesi bugün bile okurken içimi ısıtmaya devam ediyor. Eminim sende de aynı etkiyi yaratacak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: sevgililer günü, blogger
Şubat 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı