Cem Arslan Kimdir?

cem-arslan

Radyocu kimliği ile ünlenen Cem Arslan 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Erzincanlı olan Cem Arslan radyocu Kimliği ile tanınsa da son zamanlarda kaleme aldığı eseri ile okur kitlesinin dikkatini çekmeye başarmıştır. Birçok farklı radyo programlarında görev alan Cem Arslan eserinde yer alan eğlenceli üslubuyla her yaş grubundan okurun beğenisini kazanmıştır. Fenerbahçe futbol takımı taraftarı olarak bilinen radyocu yazar eşi Aslı Arslan ile evlendiği dönemde radyo yayıncılığı camiasında gündem olmayı başarmıştır.

 

Cem Arslan Hayatı

1970 İstanbul doğumlu olan Cem Arslan ilk ve orta öğrenimini Küçükyalı'da tamamlamıştır. Lise öğrenimini İstanbul’da bulunan Kadir Has Lisesinde tamamlayan yazar sonrasında Kadıköy'de bulunan Radyo Fener'de meslek hayatına ilk adımını atmıştır. Bir süre sonra satılan radyo Cem Arslan’ın işsiz kalmasına sebep olmuştur. Cem Arslan bu dönemde radyocu Kadir Çöpdemir'in başında bulunduğu Klas Radyo'da çalışmaya başlamıştır. 

Aslen Erzincanlı olan Cem Arslan sonrasında Best FM'e transfer olmuş ve hafta içi her sabah 06:45-09:00 arasında Gazoz Ağacı, 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmuştur. Instagram hesabından 17 Aralık 2020 tarihi itibariyle  Best FM yönetiminin aldığı kararlara istinaden açıklama yaparak Best FM'deki radyo programcılığı görevinden istifa ettiğini dinleyenlerine dile getirmiştir. 20 Ocak 2021 tarihinde Süper FM radyo kanalında 18.00-20.00 saatleri arasında Gazoz Ağacı programını sunmaya başlayan yazar Dinleyici kitlesi ile tekrardan buluşmuştur.

 

Cem Arslan Nerelidir?

Cem Arslan nereli olduğu dinleyicileri ve okurları tarafından hayatına dair merak edilen soruların başında yer almaktadır. Aslen Erzincanlı olan radyocu yazar doğma büyüme ise İstanbulludur.

 

Cem Arslan Kaç Yaşındadır?

25 Mayıs 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelen radyocu şuan 53 yaşında olmaktadır.

 

Cem Arslan Evli mi?

Ünlü radyocu yazarın evli olup olmadığı hayatına dair merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Evli olduğu bilinen Cem Arslan kiminle evli olduğu araştırılan bilgiler arasındadır. Cem Arslan eşi  Aslı Arslan ile birlikte 2018 yılında dünya evine girmiştir. Aslı Arslan kimdir, Aslı Arslan kaç yaşında? gibi sorular çiftin takipçileri tarafından cevap aranan sorular arasında yer almaktadır. Dört yıllık birliktelikleri olan çift 2018 yılında İzmir’de bir otelde gerçekleştirilen tören ile evlenmiştir. 2021 yılında yapılan bir röportajda eşinden ayrıldığını açıklayan radyocu ‘‘Evliliğin ilk yıllarında evlilik kurumuna vereceğim bir şey olmadığını gördüm.’’ ifadelerini kullanmıştır.

 

Cem Arslan Mesleği Nedir?

Radyo kanallarında oldukça popüler olan Cem Arslan radyocu kimliği ile ün kazanmıştır. 

 

Cem Arslan Çocuğu Var mı?

Popüler radyocu Cem Arslan çocuk sahibi olmamaktadır. 

 

Cem Arslan Hangi Radyolarda Çalışmıştır?

Çalışma hayatına Kadıköy’de bulunan Radyo Fener’de başlayarak adım atan Cem Arslan çeşitli radyo kanallarında çalışarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. Klas Radyo, Best FM ve son olarak şuanda da görev yaptığı Süper FM’de çeşitli isimlere sahip programlar sunarak çalışmıştır.

 

Cem Arslan Kaç Kitabı Vardır?

Cem Arslan radyocu kimliği ile kazandığı başarıyı yazar kimliğinde de devam ettirmiştir. Cem Arslan Afili Kentin Alaylıları, Günahkar Şehrin Sessiz Kaçışları ve 20 isimleri ile oluşan 3 tane eser kaleme almıştır. Özellikle Afili Kentin Alaylıları eseri farklı yayınevleri tarafından basılan ve oldukça popüler eserler arasında yer almaktadır.

 

Cem Arslan Kitapları

Radyo programları ile ünlenen Cem Arslan kaleme almış olduğu kitapları ile de popüler bir kimlik kazanmıştır. Güncel yazarlar arasında yer edinen radyocu yazar yazmış olduğu kitaplar ile farklı yaş aralıklarına sahip okurların beğenisini kazanmıştır. Cem Arslan’ın kaleme almış olduğu kitaplar şu şekilde listelenmektedir:

  • Afili Kentin Alaylıları: Eser köyden kente göç eden insanların yaşadığı kültür çatışmalarını, kadın-erkek ilişkilerini, öğrencilerin yaşadığı sorunları, esnafların iç sesini kısacası hepimizin yaşadığı veya şahit olduğu problemlerden kesitler sunmaktadır. Kitap içerisinde yer alan tavsiyeler okurun yoluna ışık tutmakta oldukça faydalı olmaktadır.
  • Günahkar Şehrin Sessiz Kaçışları
  • 20
Etiketler: Cem Arslan hayatı, Cem Arslan kitapları
Mart 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı