Sezin Karameşe Kimdir?

sezin-karamese

Sosyal medyada içerik üreticisi olarak ün kazanan Sezin Karameşe 2021 yılında yazmış olduğu Otuz Yedi isimli kitabı ile son dönemlerden popüler hale gelen güncel yazarlar arasına ismini yazdırmıştır. 1996 Ankara doğumlu olan yazar uzun yıllardır sosyal medya platformlarında içerik üretmekte ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olmaktadır. 

 

Sezin Karameşe Hayatı

19 Nisan 1996 tarihinde Ankara’da dünyaya gözlerini açan Sezin Karameşe aslen Gaziantepli olmaktadır. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan yazar 1.65 boyundadır. Koç burcu olan yazarın anne ve babası inşaat mühendisidir. Gerçek soyadı ‘’Erkek’’ olan yazar Facebook platformuna kayıt olurken Facebook’un Erkek soyadını kabul etmemesi üzerine Karameşe soyadını kullanmıştır. 

Sosyal medyada genç takipçi kitlesine sahip olan yazarın okur kitlesini de genç okurlar oluşturmaktadır. Ankara’da doğup büyüyen yazar ergenlik döneminde en çok sıkıntı ettiği burnunu estetik yaptırmıştır. Kısa sürede geniş izleyici kitlesine sahip olan Sezin Karameşe’nin sosyal platformlarda bu kadar büyümesinin sebebi çekmiş olduğu ritüel videolar olmaktadır. Çekmiş olduğu oyun ve korku içerikli videolar ile de büyük ilgi gören yazar son zamanlarda psikolojik içerikli videolar çekerek kanalına yüklemektedir. Youtuber ve İnfluencer olarak yaşamına devam eden Selin Karameşe hayatı sosyal medyada popüler olmasından kaynaklı merak edilip fenomenleri tarafından araştırılmaktadır. 

 

Sezin Karameşe Kaç Yaşında?

Genç güncel yazarlar arasında bulunan yazar 1996 yılında Ankara’da doğmuştur ve şuan 27 yaşında olmaktadır.

 

Sezin Karameşe Doğum Tarihi Nedir? 

Son zamanlarda güncel popüler yazarlar arasında yer alan Sezin Karameşe doğum tarihi olarak 19 Nisan 1996 yılı bilinmektedir.

 

Sezin Karameşe Aslen Nereli?

Sezin Karameşe nereli olduğu hayatına dair merak edilen bilgilerin başında gelmektedir. Yaşamının büyük bir kısmı Ankara’da geçen Sezin Karameşe anne tarafından Karadenizli baba tarafından ise Gaziantepli olmaktadır.

 

Sezin Karameşe Nerede Yaşamaktadır?

Yazarlığının yanı sıra sosyal medya fenomenliği ile ün kazanan Sezin Karameşe Ankara’da doğmuş ve halen Ankara’da yaşamını sürdürmektedir.

 

Sezin Karameşe Eğitim Hayatı

Uzun yıllar boyunca Youtube kanalında içerik üreten Sezin Karameşe Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

 

Sezin Karameşe Evli mi? 

İçerik üreticisi ve yazar olan Sezin Karameşe’nin hayatına dair merak edilen bilgiler arasında evli olup olmadığı da gelmektedir. 27 yaşında olan Sezin Karameşe henüz hiç evlenmemiştir.

 

Sezin Karameşe Mesleği Nedir?

Sezin Karameşe Otuz Yedi kitabı ile son zamanlarda tansa da asıl ününü sosyal medya fenomenliği ve içerik yazarlığı ile kazanmıştır. Çekmiş olduğu ritüel videolar ile tanınan Sezin Karameşe’nin ünü sosyal medyada her geçen gün takipçilerinin artışı ile artmaktadır.

 

Sezin Karameşe Kitapları

Annesi ve babası inşaat mühendisi olan Sezin Karameşe 2021 yılında yazmış olduğu Otuz Yedi kitabı ile yazın hayatına girmiş bulunmaktadır. İnkılap Kitabevi tarafından basılan eser okuruna limitsiz hayal gücü sunmaktadır. Sürükleyici özelliği sayesinde okurları tarafından bitmesi istenmeyen roman mart 2021 yılında yazarın ilk kitabı olarak edebiyat dünyasında yerini almıştır. Dünyanın en büyük sosyal hikaye anlatıcılığı platformu olan Wattpad’ta okurları ile buluşan Otuz Yedi hikayesi okurlar tarafından büyük ilgi görmüştür. Sezin Karameşe wattpad sayesinde yazmış olduğu eserinin okur kitlesini genişletmiştir. 




 
Etiketler: Sezin Karameşe hayatı, Sezin Karameşe kitapları
Mart 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı