Ömür Sabuncuoğlu Kimdir?

omur-sabuncuoglu

Almanya doğumlu olan Ömür Sabuncuoğlu gazeteci, muhabir, sunucu ve yazar kimlikleri ile bilinmektedir. Meslek yaşamına Kanal Haber Merkezi stajı ile adım atan gazeteci yazar son zamanlarda yazdığı romanlar ile popüler hale gelmiştir. Çeşitli TV programlarında farkı görevler üstlenen Ömür Sabuncuoğlu, Youtube kanalından yayınlamış olduğu videolar ile de geniş izleyici kitlesine ulaşmıştır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Hayatı

Doğum yeri Almanya olan Ömür Sabuncuoğlu’nun doğum tarihine dair edinilmiş net bir bilgi olmamaktadır. Gazeteci kimliği ile iş hayatına atılan yazarın biyografisine dair merak edilen Ömür Sabuncuoğlu kimin kızı, Ömür Sabuncuoğlu boyu kaç, Ömür Sabuncuoğlu ne mezunu gibi sorulara cevap olarak edinilmiş net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Lisans eğitimine sahip olan Ömür Sabuncuoğlu Bizim Öykümüz, Onların Öyküsü, Sizin Öykünüz kitapları ile son zamanlarda ses getiren yazarlar arasında olmaktadır. Kanal Haber Merkezinde staj yaptığı yıllarda haberin başında bulunan Uğur Dündar’dan çok şey öğrendiğini ifade eden yazar Show TV Magazin Programları Müdür Yardımcısı ve Haber Müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir. İnternet platformu olan Youtube’da adına açtığı kanal aracılığıyla da ünlü isimlerle gerçekleştirmiş olduğu röportajlarını paylaşmaktadır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Kaç Yaşında?

Sadece doğduğu yer hakkında net bir bilgiye sahip olunan Ömür Sabuncuoğlu kaç yaşında olduğu hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Doğum Tarihi Nedir?

Almanya’da dünyaya gelen yazarın doğum tarihi hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Nereli?

Ömür Sabuncuoğlu nereli olduğu birçok kez araştırılsa da tam olarak net bir bilgi edinilememiştir. 

 

Ömür Sabuncuoğlu Evli mi?

Ömür Sabuncuoğlu evli mi? sorusu gazeteci yazarın okurları ve izleyicileri tarafından merak edilen soruların başında gelmektedir. Popüler yazar Ömür Sabuncuoğlu bekardır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Eğitim Hayatı

Ömür Sabuncuoğlu hayatı birçok okuru ve gazeteci tarafından merak edilmektedir. Eğitim hayatına dair edinilen bilgiler ise sadece lisans öğrenimini tamamladığı olmaktadır. Gazeteci ve yazar kimlikleri ile ün kazanan Ömür Sabuncuoğlu biyografi bilgileri kısıtlı olmaktadır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Mesleği Nedir?

Ömür Sabuncuoğlu çeşitli TV kanallarında gazetecilik yapmıştır. Son zamanlarda kaleme aldığı eserler sayesinde yazar kimliği ile de tanınmaktadır. Açmış olduğu Youtube kanalında ünlü isimler ile yaptığı soru-cevap şeklindeki röportajlarını Ömür Sabuncuoğlu röportajları adı ile yayınlamaktadır.

 

Ömür Sabuncuoğlu Kaç Kitabı Vardır?

Son zamanlarda en çok okunan ve en çok satan listesinde yer edinmiş olan Ömür Sabuncuoğlu’nun yazmış olduğu 4 tane eseri bulunmaktadır. Yazarın eserleri şu şekilde listelenmektedir:

  • Sizin Öykünüz (Ömür Sabuncuoğlu yeni kitabı)
  • Bizim Öykümüz
  • Onların Öyküsü
  • Yıldızları Beyaz Cama Serptiler
 

Ömür Sabuncuoğlu Kitapları

Ülkede çok tartışılan ve kanayan bir yara olarak bilinen kız çocuklarının okutulması yazarı yazmış olduğu eserlerinin ana teması niteliğindedir. Kız çocuklarının okutulması desteğini eserlerinde sunan Ömür Sabuncuoğlu mücadele ettiği bu konuyu bulunduğu her ortamda yüksek sesle dile getirmiştir. Ayşe Kulin’in eserlerini beğendiğini dile getiren yazar kitaplarının gelirlerini kız çocuklarına harcanmaktadır. Gazeteci yazar kimliğine sahip olan Ömür Sabuncuoğlu kitapları kronolojik olarak şu şekilde listelenmektedir:

  • Yıldızları Beyaz Cama Serptiler
  • Onların Öyküsü
  • Bizim Öykümüz
  • Sizin Öykünüz
Etiketler: Ömür Sabuncuoğlu hayatı, Ömür Sabuncuoğlu kitapları
Mart 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı