Zeynep Turan Kimdir?

zeynep-turan

 

Zeynep turan kimdir?” sorusu ile karşılaşanlar için Türk astrolog Zeynep Turan, twitburç markası üzerinden verdiği astrolojik danışmanlık yanında yazarlığı ve birçok televizyon kanalında Zeynep Turan astroloji yorumları ile tanındığı bilgisi iletilmektedir. Zeynep Turan astrolojiye duyduğu ilgiyi eğitimlerle birleştirerek astrolojiyi yaşamın temel unsurlarından biri durumuna getirdiğini vurgulamaktadır. Dijital dünyada Twitburc sitesi ile Twitburc akıllı telefon uygulaması, Zeynep Turan Youtube kanalı ve astrolog Zeynep Turan twitter hesabı üzerinden Zeynep Turan burç yorumları yapmaktadır. Ayrıca kişisel danışmanlık ve seçkin firmalara kurumsal koçluk hizmetleri de verdiği vurgulanmaktadır.  

 

Zeynep Turan Hayatı

Zeynep Turan biyografi detaylı bir şekilde incelendiği zaman ünlü astroloji uzmanının 4 Eylül 1980 yılında İstanbul’da doğduğu öğrenilmektedir. Sayın Turan astroloji ile lise yıllarında tanıştığını belirtmekte ve bu alanda çeşitli eğitimler sayesinde astrolojiyi hayatına kattığını da vurgulamaktadır. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü bitirmiştir. Daha sonra Zeynep Turan, 2008 yılından itibaren profesyonel anlamda yaşam, ilişkiler ve kariyer üzerine danışmanlık hizmetleri sayesinde danışanları ile bir araya gelmeye başlamıştır. 2009 yılında kurduğu Twitburc markası ile astroloji alanında profesyonelleşen Turan,  interaktif içerikler üretmekte ve bu alanda çalışmalarına devam etmektedir. Uzman astrolog başkalarının seçimlerini bulmalarına profesyonel anlamda yardımcı olmak için ilişkiler, yaşam ve kariyer üzerine danışmanlık yapmaktadır. 

Kendi youtube kanalı üzerinde burç yorumları Zeynep Turan ilgi gördüğü bilirkişilerce söylenmektedir. Ayrıca TV8, Kanaltürk, Türkmax, Kanal 24 kanallarında burç yorumlarını ve gündemde olan sanatçıları ağırladığı “Hafta Sonu” programının da sunuculuğunu yürüttüğü belirtilmiştir. Turan, yukarıda sıralanan kanallara ek olarak son 15 yıldan fazladır ana akım medyada astroloji ve gündeme dair bilgilerini aktarmaya devam etmektedir. Aynı zamanda “twitburc.com.tr” sitesinde de astrolojik verilere ve yaşama dair yazılar aktarmakta ve “twitburc akıllı telefon uygulaması” üzerinden de kişisel danışmanlık yapmaktadır.

Bütün bunların yanı sıra kurumsal koçluk hizmeti de veren Zeynep Turan firmaların verimliliklerini, hizmet kalitelerini ve çalışanların motivasyonunu üst düzeye çıkaracak yöntemlere ilişkin değerlendirmelerini firmalara aktarmaktadır. Sabah Gazetesi, Telekom, P&G, Kadınlarbilir.com, Vogue, Bebeğim ve Biz, İdo, Koton, Pepsi, Lidyana, Tepe İnşaat, Sinpaş, Digitürk.com.tr, İnci Deri, Bonubon, Beymen ve Carrefoursa gibi daha nice seçkin firmalara marka çalışmaları ve iş birliği yaparak kurumsal destek, danışmanlık alanlarında hizmetlerini yerine getirdiği gözlenmektedir. Zeynep Turan markaların birçoğu ile günümüzde de mesai yapmaya devam etmektedir. 

Zeynep Turan’ın astroloji ve kişisel gelişim alanlarındaki kitapları da 2013 yılından beri okuyucuları ile buluşmaktadır. Okurları Turan’ın kitapları hakkında hayatın sadece bilimle veya duygularla değil, duyguların bilimle buluşmuş haliyle anlatıldığının altı çizmekte ve hayatına olumlu bir yön vermek isteyenlerin yapıtlarında birleştiği yorumlarını yapmaktadır. Zeynep Turan’ın ayrıca yazı yazmanın püf noktaları ile de ilgilendiği bilinmektedir.  

 

Zeynep Turan Nerelidir?

Astroloji uzmanı Zeynep Turan’ın İstanbullu olduğu bilinmektedir.

 

Zeynep Turan Doğum Tarihi Nedir?

Astrolog Zeynep Turan doğum tarihi 4 Eylül 1980 olarak kayıtlarda görünmektedir. 

 

Zeynep Turan Kaç Yaşındadır?

1980 doğumlu olan astrolog, 42 yaşındadır. 

 

Zeynep Turan Mesleği Nedir?

Zeynep Turan, 2004 senesinde İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 senesinden beri de profesyonel anlamda yaşam, ilişkiler ve kariyer üzerine kişilere, tanınan markalara danışmanlık hizmeti vermektedir. Bütün bunlara ilave Turan astro koçluk, ilişki haritaları ve astroloji hizmetleri üzerinden de çalışmalarını sürdürmektedir. 

 

Zeynep Turan Astro Koçluk Sertifikaları

Zeynep Turan’ın Astro Koçluk Sertifikaları aşağıda sıralanmaktadır.

  • Coaching Certificate
  • Special Coaching
  • Art and Science of Neuro Linguistic Programming – The İnternational NLP Trainers Association 
 

Zeynep Turan İlk Kitabının Adı Nedir?

Zeynep Turan’ın ilk kitabı olan “Benim Sevgilim Kim Zodyak Cevaplıyor”un baskı tarihinin 2013 yılına ait olduğu bilinmektedir. 

 

Zeynep Turan Son Kitabının Adı Nedir?

Zeynep Turan son kitabı ise 2022 yılında kitap satış noktalarının raflarında yer alan “2023 Karar” eseri olmaktadır. Bu eserinde uzman astrologun “Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor.” sözleri dikkat çekmektedir. 

 

Zeynep Turan Eserleri

Zeynep Turan’ın eserleri aşağıda yer almaktadır.

  • Benim Sevgilim Kim Zodyak Cevaplıyor (2013)
  • Kalbine Güven Aşk Hala Var (2016)
  • 2017 Ajandası Ay Günlüğü
  • Büyük Hesaplaşma Başlıyor (2017)
  • Dünya Değişiyor (2018)
  • Kader Yeniden Yazılıyor (2019)
  • 2019-2020 AstroDefter
  • 2020 Şifreleri Çözüyor Zeynep Turan 2020 kitap
  • 2020-2021 AstroDefter
  • 2021 Var Olmak Zeynep Turan 2021 kitabı
  • 2021 AstroDefter
  • 2022 Sıfırdan Zeynep Turan 2022, 
  • 2022 AstroDefter 
  • 2023 Karar (2022)
 

Zeynep Turan Hangi Gazetelerde Yazmıştır?

Kaynaklar incelendiği zaman Zeynep Turan Sabah Gazetesinde ve haber sitesinde yazılarının yer aldığı görülmektedir. Sabah Gazetesi Zeynep Turan üzerinden yapılan araştırmalara göre astroloji uzmanının 2019 ve 2021 yıllarına ait bu gazetede yazılarına rastlanmaktadır.  Zeynep Turan 2 temmuz 2019 tarihi için arama motorları incelendiğinde de Sabah Gazetesinde o güne ait günlük burç yorumlarına denk gelinmektedir.  

 

Zeynep Turan Türde Kitap Yazmıştır?

Zeynep Turan’ın kaleme aldığı kitaplar incelendiğinde genellikle astroloji odaklı yapıtlar ortaya koyduğu gözlenmektedir. Sayın Turan’ın astroloji ve insan ilişkileri alanında uzmanlaşması üzerine kitaplarını da kaleme alırken bu konuları ele aldığı ve eserlerinin kitap satış noktalarında ve e-ticaret sitelerinde kişisel gelişim kitapları kategorisinde düzenlendiği de belirtilmektedir. Ayrıca aldığı eğitimlere bağlı yaptığı bu çalışmalar ile kendine ayrı bir okuyucu kitlesi oluşturduğu da vurgulanmaktadır. 

 

Zeynep Turan En Çok Okunan Kitabı Hangisidir?

Kitapseverler, Zeynep Turan’ın bütün yapıtlarının okuyucular tarafından ilgi gördüğünü ifade etmektedir. 

 

Zeynep Turan Kaç Kitabı Vardır?

Kitap sitelerinin incelenmesi ile Zeynep Turan’ın 15’e yakın eseri olduğu gözlenmektedir. Zeynep Turan 2021 senesinde kitapçılarda yerini alan “2021 Var Olmak” yapıtı da bu eserleri içinde yer almaktadır. 

 

Zeynep Turan Eserlerinin Özellikleri Nelerdir?

Zeynep Turan’ın eserleri incelendiği zaman ilk göze çarpan unsurların astroloji, astroloji aracılığı ile kişilere yol gösterme, okurlarının hayat kalitesini yükseltme konusunda kendilerine destek olma ve karakterleri ile paralel olarak ilişkilerini nasıl yönlendirecekleri konularına değinmesi yapıtlarının özelliklerini yansıtmaktadır. Bütün bu eserlerinin yanında uzman astrolog Zeynep Turan, “Ay Günlüğü Ajandası” olarak da ifade edilen “Astrodefter”lerini 2017 yılından itibaren düzenleyerek her yıl okuyucularına sunmuş ve en son “Twitburc – Astodefter 2022” yapıtını kaleme almıştır. 

Ünlü astroloğun “Astrodefterler”i bilinen kitapların dışında daha çok bir ajanda niteliği taşımaktadır. Örneğin en son 2022 için düzenlediği ajandasının tanıtım bülteninde ki ifadeleri “Zor geçen bir yılın ardından 2022’yi hakkıyla yaşamak isteyenler için Astrolog Zeynep Turan’dan eşsiz bir ajanda.” şeklinde olmaktadır. Uzman astrolog Turan bu yapıtında yeni yılda yapılacakların gezegenlerin hareketleri takip edilerek ve Ay’ın boşlukta olduğu günlerden kaçınarak sıralanacağını belirtmektedir. Okurlarının yorumlarına göre Astrodefter, Turan’ın her aya verildiği özel tavsiyeler ve hemen her güne yapılan uyarılar ile okurlarının yılını astrolojiye göre planlaması için hazırlanmış bir ajanda niteliği taşımaktadır.




 
Etiketler: Zeynep Turan Hayatı, Zeynep Turan Nerelidir?, Zeynep Turan Mesleği Nedir?, Zeynep Turan Eserleri
Aralık 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı