NG Kabal Kimdir?

ng-kabal

 

Ng Kabal kimdir? NG Kabal gerçek adı nedir? gibi sorular genç yazarı takip eden okuyucuların merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Nagihan Gökçe Kabal 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genelde NG Kabal olarak tanınmaktadır. Güzel Sanatlar Fakültesinde mimari restorasyon eğitimi alan Kabal, 16 yaşında iken ilk uzun romanı “Gecenin Hikayesi Aylema”yı yazmıştır. 1 yıl gibi kısa bir aradan sonra ikinci kitabını yazmaya başlamıştır. Bu kitabı ise 2018 yılında raflarda yerini alan “Bugün Adımı Sen Koy” isimli kitaptır. İlk kitabının devamı olan “Gecenin Hikayesi Aşeka” yı 2019 yılında okuyucuyla buluşturmuştur. Seriyi “Gecenin Hikayesi Dora” isimli kitabı takip etmiştir. Son olarak “Lordlar ve Varisler” kitaplarını kaleme alan Kabal, okurların ilgi ve merakla takip ettiği genç bir yazardır.

 

N.G Kabal Hayatı

Nagihan Gökçe Kabal 2 Mart 1994 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Güzel Sanatlar Fakültesinde mimari restorasyon eğitimi almıştır. 16 yaşında ilk uzun romanını yazmıştır. Daha sonra ise Gecenin Hikayesi Aylema, Gecenin Hikayesi Aşeka, Gecenin Hikayesi Dora, Bugün Adımı Sen Koy, Lordlar ve Varisler, Ayçiçeği Karnavalı, Dolunayda Açan Çiçek, Krallar ve Soytarıları, Saklambaç, Sobe, Biri Sizi Düşünüyor kitaplarını okuyucuyla buluşturmuştur. Gecenin Hikayesi Aylema, Gecenin Hikayesi Aşeka ve Gecenin Hikayesi Dora seri şeklindeki kitaplarındandır. Genç yazar Nagihan Kabal, fantastik ve sürükleyici içeriğe sahip kitapları ile okuyucunun beğenisini kazanmıştır.

 

N.G Kabal Kaç Yaşında?

2 Mart 1994 doğumlu olan yazar Nagihan Gökçe Kabal 28 yaşındadır.

 

N.G Kabal Nereli?

Fantastik ve sürükleyici romanların yazarı Nagihan Gökçe Kabal İstanbulludur ve İstanbul da yaşamaktadır.

 

N.G Kabal Ne Mezunu?

Genç yazar Nagihan Gökçe Kabal, Güzel Sanatlar Fakültesi Mimari Restorasyon mezunudur.

 

N.G Kabal Kaç Kitabı Var?

NG Kabal kitapları şu an için set içindeki kitaplarla birlikte 11 adettir.

 

N.G Kabal Kitapları 

Gençlere yönelik kitaplar kaleme alan yazarın kitapları genellikle fantastik kurgu’dur. Fantastik kurgu, gerçeğe dayalı olmayan yazılı anlatım tarzıdır. Genelde hikaye, roman, oyun ve drama gibi yazım biçimlerini içermektedir. Kitaplarında özgün, bağlayıcı ve sürükleyici bir dile sahip olan yazar, ele aldığı konular ile okuyucuyu bambaşka bir dünyaya götürmektedir. Her defasında bu da mı olur dedirten kurgulara yer vermektedir. Gecenin Hikayesi serisiyle popüler olan, daha çok NG Kabal olarak bilinen Nagihan Gökçe Kabal’ ın sevilerek okunan kitaplar serisi aşağıdaki gibidir:

 
  • Gecenin Hikayesi Aylema: Gecenin Hikayesi Aylema yazar’ın ilk kitabıdır. Fantastik bir romandır. Kitapta, annesi ve babasını kaybetmiş bir kız anlatılmaktadır. Babaannesi ve kuzeni ile bir kasabada yaşamaktadırlar. Bu kasabada iki tane grup vardır. Avcılar ve Bağımlılar. Gece yarısı bir köprüden geçmekte olan romanın kahramanı Maya, tam köprüden düşecekken onu bağımlılar grubundan olan Ayaz kurtarır. Daha sonra bir takım olaylar yaşanır ve Maya avcı olarak seçilir. Ve böylelikle olaylar başlamış olur.
 
  • Gecenin Hikayesi Aşeka: Serinin devamı olan bir kitaptır. Okuyucu bu kitapta Mayanın güçlenmesine tanık olmaktadır. Okuyucunun hem duygulandığı hem de heyecanlandığı satırlar oldukça sürükleyici bir tarza sahiptir.
 
  • Gecenin Hikayesi Dora: Maya sadece güçlü ve zeki bir genç kız değil aynı zamanda sevgi ve şefkatle tüm dünyayı ehlileştirmeye cesareti olan vahşi bir savaşçı. Yazar okuyucusunu bu kitaptada şaşırtmaya devam ediyor. Maceranın devam ettiği seriye ait son kitap okuyucu tarafından büyük beğeni toplamıştır.
 
  • Bugün Adımı Sen Koy: Ölümcül bir durumu olan ana karakterin pembe, romantik aşkını konu edinmiştir.
 
  • Lordlar ve Varisler: Lordlar ve Varisler isimli roman gerek kurgusu ile gerek verdiği mesajlarla son derece ilgi çekici bir kitaptır. Fantastik türdeki roman akıcılığı, merak uyandırması ve hayattan verilmiş örneklerle yazılması okuyucuyu romanın içine çekmektedir. Nova isimli başkarakterin yaşadığı insanlar diyarında bir gün hiç beklenmedik bir olay yaşanıyor. Bazı kişiler, Nova ve yakın arkadaşı Ayzer’inde arasında bulunduğu birçok sayıda insanı kaçırarak Elemental adındaki diyara götürüyor. Bu diyarda hüküm süren Su Krallığı yapılan savaştan sonra hükmünü kaybediyor. Nova da getirildiği bu diyarda yaşananlarla mücadele etmek zorunda kalmaktadır. 
 
  • Ayçiçeği Karnavalı: Dolunay ismindeki baş karakter yıllar sonra ikiz kardeşini bulur. İki kardeş görüntü olarak birbirine benzesede hayalleri birbirinden çok farklıdır. Bir şekilde kardeşinin hayatını yaşamaya başlayan Dolunay, ikiz kardeşinin yaşadığı hayatın kolay olmadığını fark eder. Burada tanık olduğu fedakarlıklar, dostluklar ve yüreğinde ilk kez hissettiği aşk duygusu belirir.
 
  • Dolunayda Açan Çiçek: Çiçek, bu dünyada griliği temsil ettiğine inanan bir kişiliktir. İnsanların görmemek için başını çevirdiği kişiydi o. Bu yüzden insanlardan özellikle de varlıklı olanlarından nefret etmiştir. Hayattan hiçbir beklentisi yoktu. Ama hayatın onun için bir planı vardır.
 
  • Krallar ve Soytarıları: NGKabal Elemental diyarının kapılarını bir kez daha okuyucularına açıyor. Hepimiz Gökyüzü Olmak isterdik serisinin ikinci kitabı olan Krallar ve Soytarıları, varislerin dünyaya gönderilme anının anlatılması ile başlıyor ve Elemental diyarında kıyamet alameti sayılan bir gelişme meydana geliyor. Yaşanan heyecan dolu ve aksiyonlu olaylar böylelikle başlamış oluyor.
 
  • Saklambaç: Ophelia Valley kasabasında yaz boyunca iki cinayet işlenmiştir. Kayıp kızlar şüpheli şekilde ölü bulunmuştur. Ansel, Maddie ve kylie her zaman yaptıkları gibi hayatlarını basit ve ortada yaşayarak eğleniyorlar bu nedenle de kimse kurcalamıyor. Ancak kasabaya yeni gelen genç dedektif Wallace, kızların yakasını bırakacak gibi değildir. Cinayetler araştırılmaya başlanmıştır. Suç, gerilim ve gençlik konulu kitabın devam serisi yazım aşamasındadır. 
 
  • Sobe: “Sırları karanlık yapan onları ne kadar uzun süre sakladığınızdır. Ve bazı sırlar sizi suç ortağı yapar.” Ophelia Valley kasabası beklenmedik bir tutuklamayla çalkalanırken tehlike hala devam etmektedir. Ansel, Maddie ve Kylie’nin arkadaşlığı sarsılmıştır. Kızlar şimdi kendi sırrının peşinde. Dedektif Wallece bildiği ama kanıtlayamadığı gerçeklerle köşeye sıkıştı. Şüphe hepsini içten içe yiyip bitirirken hatalar ardı ardına sıralanmaya başladı. Sırlar açığa çıkıyor. Çember daraldı ve birine güvenmek hiç olmadığı kadar zor. 
 
  • Biri Sizi Düşünüyor: Edebiyat ve sanata dair hem hoş hem de sorgulayıcı ayrıntıların yer aldığı roman, aşkı en derinlerinde yaşayanlara hitap ediyor.
 

N.G Kabal İlk Kitabı

Nagihan Kabal kitaplarının okuyucuyla ilk buluşan kitabı ‘Gecenin Hikayesi Aylema’dır’.

 

N.G Kabal Son Kitabı 

Genç yazar Nagihan Gökçe Kabalın son çıkardığı kitabı Hepimiz Gökyüzü Olmak İsterdik isimli serinin devamı olan “Lordlar ve Varisler” kitabıdır.

 

N.G Kabal Kitapları Okuma Sırası

Nagihan Gökçe Kabal’ın seri şeklinde olan kitapları serinin sıralamasına göre okunmaktadır. Hepimiz Gökyüzü Olmak İsterdik, Gecenin Hikayesi ve Gençlik Serüveni adlı kitap serileri bulunmaktadır.

 

N.G Kabal Hangi Türde Kitaplar Yazmıştır?

Genç yazar Nagihan Gökçe Kabal fantastik, romantik, gerilim ve korku türlerinde eserler yazmaktadır.



 

N.G Kabal’ın En Çok Okunan Kitabı Hangisidir?

Genç okuyucu kitlesine sahip yazar Nagihan Gökçe Kabal, “Saklambaç” isimli kitabı ile 2022 en çok okunan kitaplar arasında yer almaktadır.



 
Etiketler: N.G Kabal Hayatı, N.G Kabal Nereli?, N.G Kabal Kitapları, N.G Kabal Son Kitabı
Aralık 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı