İşleri Yoluna Koyma Bilimi
İşleri Yoluna Koyma Bilimi

İşleri Yoluna Koyma Bilimi (9786257406963)

0,00
Marka : Amy Alkon
Yayinevi : Sola Unitas


‘Kendi canına okumaya’ son veren bir bilim kitabı!

Hayatınızı, ele geçirmek için can attığınız fırsatlardan kaçıp “Ne yapayım, ben böyleyim!” diye düşünerek mi geçirdiniz? Bu hâlinizi unutun! Değişebilirsiniz. Üstelik bunun için onlarca yıl boyunca sizin gevezeliklerinizi dinledikten sonra nihayet kendi hayallerini gerçekleştirmeyi dört gözle bekleyen olağanüstü bir terapiste ihtiyacınız yok!

İşleri Yoluna Koyma Bilimi’nde Alkon, sinirbilim, davranış bilimi, evrimsel psikoloji ve klinik psikolojiden elde edilen bulguları bir araya getiriyor. Kara mizahını da kullanarak, söylenenleri anlamak için uzmana danışmak zorunda kalmayacağınız akıcı ve akılcı bir dille her şeyi açıklıyor.

Benlik saygısı, utanç, irade ve daha fazlası hakkında yaygın olarak kabul edilen ancak bilimsel olarak desteklenmeyen kavramları çürütüyor ve şunu gösteriyor:
- Değişmeyi düşünmek (pek çok terapistin ve kişisel gelişim kitaplarının tavsiye ettiği gibi), bu konuda girilebilecek en verimsiz yoldur.
- Korku sadece sorun değil aynı zamanda da çözümdür.
- Davranışlarınızla korkularınızı hedef alarak, beyninizde alışılmış davranış biçimlerinizi ve bunlarla birlikte gelen duyguları yeniden şekillendiren değişiklikler yapabilirsiniz.
Amy Alkon'un İşleri Yoluna Koyma Bilimi’nde ortaya koyduğu çığır açan tavsiyelere uyduğunuz takdirde, bambaşka birine dönüşebilirsiniz.


Basım Ayı/Yılı : 2021
Basım Yeri :
Baskı Sayısı :
Sayfa Sayısı : 328
Ağırlık : 328
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı