Hele Bir 40’ı Çıksın
Hele Bir 40’ı Çıksın

Hele Bir 40’ı Çıksın (9786058025714)

0,00

Anne ve Bebeğin İlk 40 Günü

Hele Bir 40’ı Çıksın bir annenin yaşamındaki en güzel, güzel olduğu kadar da sıkıntılı ve zor bir dönemi, daha mutlu geçirmek adına, yaşayanın ağzından küçük ipuçlarının verildiği bir kitap. Anne ve bebek ikilisinin dokuz aylık bekleme sonrasında birbiriyle tanıştığı bu dönemde, sorunların bilimsel kanıtlara uygun ve akılcı bir biçimde çözümlenmesi, her ikisinin yaşam boyu fiziksel ve ruhsal sağlıkları için çok önemli. “Hele Bir 40’ı Çıksın” lohusalık dönemindeki annenin yaşadığı sorunları herkesin yaşadığını ve bu sorunlarla yine de en iyi kendisinin başa çıkabileceğini, annenin o dönemde en çok gereksinim duyduğu neşe ve eğlenceyle dolu bir anlatımla dile getiriyor.

- Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı)

Yapılan araştırmalara göre, bebekli anneleri en çok eleştirenler diğer bebekli anneler... Sosyal baskı, çağımızın sorunu. Bebek emdi mi emmedi mi, yedi mi, boyu uzadı mı, zayıf mı? Bu bitmek bilmez sorular ve kıyaslamalar, anneleri bunalıma sürüklüyor. Peki, ama bu sancılı süreç nasıl geçer? Serap Yeşiltuna, annelik duygusunu tarihle harmanlamış, nefis bir ilk kırk gün özeti sunmuş.

- Ömür Kurt (Hürriyet Gazetesi Aile Çocuk Yazarı)

Bir olayı en iyi kendisi yaşayan anlatır. Annelik gibi muhteşem bir olayı ise sadece anne olan anlatabilir. Hele bir de bu anne kendini ve kalemini ispat etmiş bir yazarsa, anlattıkları daha paha biçilmez olur. Yol arkadaşı ve doktoru olarak yazarın annelik sürecine tanık olan ve kitabı ilk okuyan kişilerden biriyim. Hele Bir 40’ı Çıksın bilimsel gerçeklerin ışığında çok güzel bir anlatımla tüm anne adayları ve yeni doğum yapmış genç annelere tavsiye edeceğim rehber niteliğinde bir kitap olmuş. Yeni kitapları ümit etmek hakkımız diye düşünüyorum, kutluyorum.

- Op. Dr. Tevfik Sipahi (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı)


Basım Ayı/Yılı : 2019
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 80
Ağırlık : 80
En / Boy : 20 / 27
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı