The Wıse Judge / Bilge yargıç

The Wıse Judge / Bilge yargıç (9786057373403)

0,00


Sevgili Çocuklar,

Tolstoy'un sizler için yazdığı bu eğitici hikayeyi, kitabımıza iki dilde, Türkçe ve İngilizce olarak bulacaksınız.  Bu kitaptaki her sayfada hikayeyi iki farklı dilde okuma şansınız olacak. Böylece hem İngilizce kelime hazineniz ve dil bilginizi genişleyecek hem de hikayede ki eğitici dersleri iki dilde öğreneceksiniz.

Bilge Yargıç hikayesi yanlış ve doğrunun, haklı ve haksızın akıllı bir yargıç sayesinde nasıl ayırt edildiği konusunda sizlere aydınlık bir yol açacaktır.

Bu kitabı okuduktan sonra sizler de gözlem yapma yeteneğinizi artırarak, mantığınızı ve aklınızı kullanarak aynı Bilge Yargıç gibi, iyi-kötü, doğru-yanlış, haklı-haksız ayırımını kendiniz yapma yolunda önemli adımlar atacaksınız.  

Kitap en sadık ve en iyi arkadaştır...

 

Dear Children,

You will find this educational story written by Tolstoy for you in our book in two languages, Turkish and English. You will have the chance to read the stories in this book  in two different languages. Thus, you will expand your English vocabulary and grammar, and you will learn the educational lessons in the story in two languages.

The story of the Wise Judge will enlighten you on how to distinguish between wrong and right, fair and unfair, thanks to a wise judge.

After reading this book, you will take important steps towards making your own distinction between good and bad, right and wrong, fair and unfair , by increasing your ability to observe, using your logic and mind, just like the Wise Judge.

The book is the most loyal and best friend...


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 28
Ağırlık : 28
En / Boy : 13,5 / 19,5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı