Sherlock Holmes - Bütün Hikayeleri 3

Sherlock Holmes - Bütün Hikayeleri 3 (9786052361887)

0,00
Yayinevi : İndigo Kitap

“Eğer bir suçlu olsaydım oldukça iyi işler çıkaracağım şeklindeki düşüncemi sana itiraf etmekte sakınca görmüyorum, Watson.”

Hayali kahramanlar arasında, ünü dünyayı saran tümdengelimcilerin ustası Sherlock Holmes çağımızın tartışmasız en ünlü dedektifi olmaya devam ediyor. Beş kitaptan oluşan bu seride asosyal ve çılgın dedektif Holmes, kadim dostu Dr. Watson ile birlikte 56 farklı vakayı çözüme ulaştırarak maceradan maceraya atılıyor.
 
Sir Arthur Conan Doyle'un Sherlock Holmes serisinin üçüncü kitabında, öldüğü düşünülen danışman dedektifimizin gidişine tüm dünya ağıt yakmaktadır. Dr. Watson da üzerindeki şoku atlatamamıştır ki sokakta karşılaştığı kitap koleksiyoncusu kılığındaki yaşlı adam Holmes’un ta kendisi çıkar. İsviçre’de yaşananların ve tüm kanıtların aksine azılı düşmanını yenen Sherlock, etrafta dolaşan tüm suçlulara sinsi bir tuzak kurmanın peşindedir.

Ünlü dedektif Sherlock Holmes ve onun muhteşem çıkarım yapma yeteneği karşısında hiçbir vaka çözülemeyecek kadar esrarengiz değildir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 336
En / Boy : 13.5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı