Saliha Hanımlar 2

Saliha Hanımlar 2 (9786056998652)

0,00


Saliha Hanımlar 2 kitabı bizlere, kuvvetli imanları, takva ve ibadetleriyle mümine hanımlara, genç nesillere örnek olan, çağlar aşıp insanlığa iz bırakan, Allah yolunda gönülden hizmetleri ve güzel ahlâklarıyla asırlardır unutulmayan saliha hanımların hayat hikâyelerini anlatıyor.

Selim Uğur’un kaleme aldığı ve Semerkand Aile Yayınları’ndan çıkan bu çalışmada, Peygamber efendimizin pak zevcelerinden kızlarına, bazı sahabi hanımlardan çeşitli dönemlerde yaşamış sûfî hanımlara kadar kırk küsur saliha hanımın faziletli ve ibretlik hayat hikâyeleri anlatılıyor.

Kitap, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) bazı hanımlarını, müminlerin annelerini anlatarak başlıyor. İkinci bölümde Peygamber Efendimiz’i (s.a.v) görüp iman ederek sahabilik mertebesine ulaşmış hanımlarla devam ediyor. Ayrıca bu bölümün başında Peygamberimizin mübarek kızları, Zeynep, Rukiye ve Ümmü Gülsüm annelerimizden bahsediyor. Son bölümde ise Peygamber Efendimiz (s.a.v) zamanında yaşamamış ancak sinesi peygamber sevdasıyla yanmış sûfî hanımların hayat hikâyelerini anlatıyor.


Basım Ayı/Yılı : 2020
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 200
Ağırlık : 200
En / Boy : 14 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı