Öfkeli Adam
Öfkeli Adam

Öfkeli Adam (9786057020963)

0,00
Marka : Sinna Mann


Baba neden böyle? diye merak ediyor Çocuk. Yaptığım bir şey yüzünden mi? Söylediğim bir şey yüzünden mi? diye merak ediyor. 
Baba sakin mi şimdi?
Baba mutlu mu?
Baba kızgın mı?

Bu kitap, eril öfkenin yarattığı korkunun sesini fısıldıyor bize. Çocuğun çaresiz karanlığını çiziyor ve o çaresizliğin kalp atışlarını kendi nabzımızda duyacak kadar etkiliyor bizi. Kitapta anlatılan Çocuk, binlerce çocuktan biri. Belki de hepsi...
Aile içi şiddete tanık olan çocuklar için umut verici bir kitap:
Çocuk edebiyatının temel ilkesi çocuğa hayat ve insan gerçeğine ilişkin kurgusal İpuçları sunmaktır. Bu kitapta da karakter yaşadığı şiddete karşı bir kurtuluş yolu buluyor. Çocuklar da yetişkinler gibi kurmacalar yoluyla kendini tanırlar, kendini anlatırlar ve sorunlarla başa çıkmanın ancak konuşarak mümkün olabileceğini görürler.
Öğretmenler, Psikolojik Danışmanlar, Çocuk Doktorları, Çocuk Psikiyatristleri, Psikologlar ve Hukukçular... ev içi şiddete maruz kalan ya da şiddete tanık olan çocuklara bu kitap aracılığı ile el uzatabilirler.
“Öfkeli Adam her halükârda tüm aile için; bir çekiç darbesi gibi içinize işleyen önemli bir kitap.” Inger Bratveit, Dagsavisen
ALDIĞI ÖDÜLLER:
2003 Norveç En İyi Çocuk Kitabı Ödülü,
2018 Norveç Kültür Bakanlığı Özel Ödülü,
Uluslararası Platformda 43 Adet En İyi Kısa Film Ödülü.


Basım Ayı/Yılı : 7/2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 40
Ağırlık : 40
En / Boy : 20 / 25
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı