İş’te Nasıl Mutlu Olunur
İş’te Nasıl Mutlu Olunur

İş’te Nasıl Mutlu Olunur (9786056850714)

0,00

-İşyerindeki anlamı ve mutluluğu yakalayabilme

Karmaşık ve derin bir kişisel sorun olan işyerindeki anlam ve mutluluğu yakalayabilme çabalarınızla baş etmeyi Annie McKee’ye bırakın. Markası, bilgeliği ve samimiyetiyle size bu konuda sağduyuyla birrehber kitap sunuyor.”

- John Fry, Drexgel Üniversitesi, Başkan

“McKee, günümüzün en önemli ve gerçekten var olan sorusuna gönderme yapıyor. İşyerinde nasıl mutlu olunur? Okuyucuya sunduğu kanıtlara dayalı bakış açıları, deneyimler ve diğer araçlarla iş hayatlarını kendi değer çizgilerine çekebilmeye yardımcı olacak zihin ve davranış değişiklikleri geliştirmeye ve bunları anlam ve amaçla pekiştirmeye yardımcı oluyor. İşinde tam performansla çalışıp çok verimli olmak isteyen her profesyonelin okuması gereken bir kitap.”

- Nick Van Dam

“Okunması şart. Bu kitap bir bilimsel inceleme değil. İş hayatını çok daha anlamlı ve çok daha etkin kılabilmek için araç ve teknikler sunan bir rehberdir. Anlatımdan çok yol göstermekte, ders vermekten çok esin kaynağı olmakta ve sizi eylem için geliştireceğiniz kişisel ajandanızla baş başa bırakmaktadır. İster büyük bir şirketin CEO’su olun, ister küçük bir işletmede çalışın bu kitaptan kazanacağınız çok şey var.”

- Nigel Paine, Liderlik, öğrenme ve teknoloji koçu


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 280
En / Boy : 12,5 / 20,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı