* Sesleri tanıma,
* Nesne ile sesleri eşleştirme,
* Dikkatini istenen yönde odaklama,
* Nesne/varlıkların seslerini taklit etme.
Küçük bay ve bayanlar tam 17 dilde, 1971’den beri 200 milyondan fazla insanın gülümsemesine neden oluyor.“Bay ve Bayanlar” tam 22 dilde, 1971’de
Matematik hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Mickey ve arkadaşları seni eğlenceye çağırıyorlar. Kitapta yer alan neşeli oyunlar, bulmacalar ve birbirinden güzel çıkartmalar sana matematiği çok sevdirecek! Bu kitapla... Saymayı öğreneceksin. Kümeleri keşfet.
Mickey ve neşeli arkadaşlarıyla üç boyutlu bir macera seni çağırıyor!
Taş Devri’nde hava çok soğuktu. Kaya çok üşüyordu. Üşümesini engelleyecek bir şeyler yapmaya karar verdi ama taş devrinde malzemeler nasıl desek...Taştandı!Acaba taş yerine kullanabileceği başka şeyler de olabilir miydi? Kaya’nın yaratıcı fikirleriyle tanışın! Problem çözme ve yaratıcılık üzerine harika bir hikâye!
Kütüphanede okuma saati gelmişti ama kütüphaneci Bayan Çokokur ortalıkta yoktu. Çocuklar hep birlikte izleri takip ederek kütüphane rafları arasında Bayan Çokokur’u aramaya koyuldular.
Okyanusların altından gökyüzüne, uzayın derinliklerine kadar her yere baktılar… Ama bulabildikleri tek şey, yeni bir kütüphaneciydi.
Tüylü ve biraz tuhaf bir kütüphaneci!
Kitap sevgisi ve hayal gücünü geliştirme üzerine harika bir hikâye!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.