Blöf
Blöf

Blöf (9786052995990)

0,00

Sosyal Medyaya Takıntılı Bir Dünyada Ezber Bozan Bir Kapanış!

Kendisine yeni bir yol çizmekte zorlanan HP bilinmeyen bir numaradan Oyun’a geri dönmek isteyip istemediğini soran bir mesaj alır ancak artık kime güvenebileceğini bilememektedir. HP gözlerden uzak kalmaya ve firar etmeye çalışmıştır ama Oyun’un Efendisi’nden kaçamıyordur. Oyun’un ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve sonsuza kadar Oyun’un Efendisi’nden kurtulmak umuduyla son bir görevi daha kabul etmeye karar verir.

Erkek kardeşinin Oyun’a dâhil olmasıyla Rebecca’nın hayatı hızla değişmeye başlamıştır ve o da gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Babasının geçmişi ve erkek kardeşinin içinde bulunduğu zor durum arasındaki bağlantıyı açığa çıkarmaya kararlıdır.

Diğer yandan HP, Oyun’un Efendisi olduğunu düşündüğü kişinin peşine düşer. Oyun’u alt edecek bilgileri toplamak için Oyun’un eski katılımcılarından oluşan bir grupla beraber bir plan yaparlar. Peki HP Oyun’u yenebilecek kadar güçlü müdür? Ve grubundaki diğer eski Oyunculara güvenebilir mi?

İki kardeş kaçınılmaz bir sona doğru ilerledikçe dostu düşmandan ayırmak her zamankinden daha güç bir hale gelir. Ve tüm hamlelerin gizlice yapıldığı bu Oyun’da neyin blöf, neyin gerçek olduğunu ayırt etmek çok zor olacaktır.

“Kaçırmamanız gereken bir üçleme... İlk iki kitabı bu kadar güçlü olan bir serinin son kitabında beklentileri karşılamak kolay değildir fakat Anders de la Motte bu konudaki ustalığını bir kez daha kanıtladı.”

- Dagens Nyheter

“Birbirini kovalayan heyecanlı olaylarıyla önceki iki kitaba kıyasla çok daha aksiyonlu. Yazarın dili önceki kitaplarda olduğu gibi son derece akıcı. Mizah anlayışı müthiş, kitabı okurken kendimi sık sık gülümserken buldum... Anders de la Motte’nin yazacağı diğer kitapları heyecanla bekliyorum. İsveç’in en yetenekli yazarlarından!”

- Dast Magazine

“Dijital toplumu ön plana çıkaran Anders de la Motte, okurlarına bir kez daha baş döndürücü bir gerilim kitabı sunuyor. Oyun ve Kaos’u henüz okumamış olanlar için heyecanlıyım. Müthiş bir okuma deneyimi sizi bekliyor.”

- Metro

“Eğer İsveç gerilimlerinin yalnızca melankolik polisler ve zeki kadın gazetecilerden ibaret olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz... 

Blöf’ün olay örgüsü öyle ustaca kurulmuş ki son sayfaya kadar soluk soluğa okuyacaksınız.”

- Politiken

“Bu oyunun sınırları yok.”

- Men’s Health


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 416
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı