Kitap-lık Sayı: 185 İki Aylık Edebiyat Dergisi Mayıs - Haziran 2016
Kitap-lık Sayı: 185 İki Aylık Edebiyat Dergisi Mayıs - Haziran 2016

Kitap-lık Sayı: 185 İki Aylık Edebiyat Dergisi Mayıs - Haziran 2016 (3990000032407)

0,00
Marka : Kolektif

Kitap-lık’ta Şule Gürbüz dosyası

Yapı Kredi Yayınları’nın iki aylık edebiyat dergisi Kitap-lık’ın yeni sayısı Şule Gürbüz dosyasıyla açılıyor. Nil Sakman’ın hazırladığı Bugünün Yazarları dosyasında Şule Gürbüz söyleşisi ve İlhan Durusel, Ömer Erdem, Asuman Susam, Seval Şahin, Esra Yalazan, Tülin Er’in yazıları yer alıyor.

Ferhat Özgür ile Efe Murad Karışık Teknik Konuşmaları’nda 2000’ler sonrası şiir ve çağdaş sanat üstüne sohbet ediyorlar. Derginin öbür söyleşileri: Asuman Susam, Selçuk Orhan ve Zehra İpşiroğlu ile yeni kitapları üstüne. Anita Sezgener ile Uygar Asan’ın Lizbon’daki Pessoa müze evi izlenimleri bu sayının dikkat çeken başlıklarından.

Adnan Özyalçıner, Abdullah Mollaoğlu, Alper Beşe, Esra Erdoğan, Engin Özkol, Özlem Akıncı öyküleri; Ebubekir Eroğlu, Gültekin Emre, Metin Celal, Turgay Kantürk, Cevdet Karal, Mehmet Can Doğan, Cem Uzungüneş, Sinan Özdemir şiirleri; Mehmet Rifat, Osman Çakmakçı, Necmi Sönmez, Mustafa Ziyalan, Hülya Soyşekerci, Belgin Önal, Pınar Güner, Hasan Aksakal, Özge Uysal yazıları ile Kitap-lık’talar. Kitap-lık her mevsim iyi edebiyatın izinde.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 154
En / Boy : 19,7 / 26
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı