Sherlock Holmes Kutulu Set (4 Kitap Takım)
Sherlock Holmes Kutulu Set (4 Kitap Takım)

Sherlock Holmes Kutulu Set (4 Kitap Takım) (2786081980508)

0,00

Baskerville Laneti - Sherlock Holmes

“Bütün bunların anlamı nedir, Holmes?” “Cinayet bu, Watson…”

Aşınmış bir baston, gözden kaçmış bir aile portresi, firari bir katil ve bir hayalet köpek üzerine kurulu eski bir lanet… Sherlock Holmes’un karşısına çıkmış en meşhur, en karmaşık dava. Her bir yeteneğini sergilemek ve sadık dostu Dr. Watson’ın koşulsuz desteğini almak zorunda.

İngiltere’nin çizgi roman dünyasındaki önemli temsilcilerinden Ian Edginton ve I.N.J. Culbard tarafından uyarlanan bu dört Arthur Conan Doyle klasiğinden üçüncüsü Baskerville Laneti’ni Kutlukhan Kutlu çevirisiyle beğeninize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

“Culbard ve Edginton konunun özünü yakalamada gerçek birer usta. Her sayfası keyif.”

– Rachel Cooke, The Observer

Korku Vadisi - Sherlock Holmes

“Korku Vadisi’ne gittim ben… Ve henüz oradan çıkmış değilim.”

“Tehlike var!” Sherlock Holmes’un şifresini çözdüğü uyarı mesajı, Birlstone Malikânesi’nde yaşayan ve çalışma odasında meçhul biri ya da birileri tarafından feci şekilde öldürülen Amerikan beyefendisi John Douglas’ı kurtaramayacak kadar geç gelir. John Douglas kimdi, alyansı niye parmağında değildi ve kayıp halterin hayati önemi ne?

İngiltere’nin çizgi roman dünyasındaki önemli temsilcilerinden Ian Edginton ve I.N.J. Culbard tarafından uyarlanan bu dört Arthur Conan Doyle klasiğinden sonuncusu Korku Vadisi’ni Kutlukhan Kutlu çevirisiyle beğeninize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

“Conan Doyle’un başyapıtını özel kılan hiçbir şeyi kaçırmayan bu dört ciltlik çizgi roman uyarlaması için gerçekten mükemmel bir son.”

– Forbidden Planet

Kızıl Dosya - Sherlock Holmes

“Renksiz hayat çilesinin içinden kızıl bir cinayet ipliği geçer...

...ve bizim görevimiz onu çözmektir!”

Kana bulanmış odada bir ceset bulunur ama üzerinde tek çizik bile yoktur. Sadece duvara kanla yazılmış, yarım kalmış bir isim ve sonradan ortaya çıkan bir nikah yüzüğü... Sherlock Holmes, Londra’daki bir evden Vahşi Batı’ya uzanan bu çarpıcı öyküde, zamanla imzası haline gelecek “çıkarım bilimi”ni ilk kez sınayacak. Yeni arkadaşı Dr. Watson için ise hala en büyük esrar, Sherlock Holmes’un ta kendisi.

İngiltere’nin çizgi roman dünyasındaki önemli temsilcilerinden Ian Edginton ve I.N.J. Culbard tarafından uyarlanan bu dört Arthur Conan Doyle klasiğinden ilki Kızıl Dosya’yı Kutlukhan Kutlu çevirisiyle beğeninize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

“Culbard tam tadında fırça darbeleriyle karakterlere hayat veriyor. Edginton ise romanı uyarlamak konusunda harika iş çıkarmış.”

– Newsarama

Dörtlerin İmzası - Sherlock Holmes

“O da ne demek, Tanrı Aşkına?”
“Cinayet demek…”

Yardım istemek için Baker Street 221B adresine gelen Mary Morstan’ın “fazlasıyla muammalı” meselesi Dr. Watson’ı heyecanlandırmaya, Sherlock Holmes’u ise derin uyuşukluğundan silkelemeye yetiyor. Sonuçta Londra’nın tek gayriresmi danışman dedektifinden başka kim, sırra kadem basmış İngiliz subayının, tek bacaklı adamın, onun çıplak ayaklı yardımcısının, kayıp define sandığının ve “dörtlerin imzası”nın esrarını aydınlatabilir ki?

İngiltere’nin çizgi roman dünyasındaki önemli temsilcilerinden Ian Edginton ve I.N.J. Culbard tarafından uyarlanan bu dört Arthur Conan Doyle klasiğinden ikincisi Dörtlerin İmzası’nı Kutlukhan Kutlu çevirisiyle beğeninize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

“Holmes’un ikinci romanının bu versiyonu olağanüstü. Her yönüyle tam bir şölen.”

– Publishers Weekly


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 560
En / Boy : 13.5 / 21.5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı