Sen Benim Şarkılarımsın
Sen Benim Şarkılarımsın

Sen Benim Şarkılarımsın (9789750155567)

0,00


“Sen benim şarkılarımsın”, benim hayatımın çok zorlu, çok karanlık ama bir o kadar da aydınlık bir dönemine yazılmış bir ağıt. Bu romanı yazarken umut dolu bir mesaj vermek istedim okuyucusuna; en büyük sevda kendimize doğru olandır... Geri kalan her sevda bu keşif yolunda bir araçtır”
“Sen benim şarkılarımsın”, aşk, müzik ve astrolojinin harmanlandığı bir büyüme yolculuğunu anlatıyor. Belli kalıplara hapsolmuş Neşe, kendisine çok yabancı bir adamla karşılaşır ve ona uzaktan bakarak kendi kendine bir keşif yolculuğuna çıkar.
Şımarık ve çocuksu bir genç kadın , başta pek de hazzetmediği bu genç adamla karşılaşınca, ona duyduğu yoğun aşkla, yıllara yayılan bir dönüşüm geçirir. Bu dönüşüm dinlediği şarkıların sözleriyle hayat bulur. Yaşanılan her gelişme ise gökyüzünde olan astrolojik görünümle parallel gidiyordur.
Gila Gözlüklü ilk romanında farklı anlatıcıların gözünden, samimi bir dille bir büyüme yolculuğu anlatıyor… Ergen bir aşk oyununun, olgun bir sevdaya dönüşmesi ve bu yolda bir kadının kendini bulma yolculuğudur bu…


Basım Ayı/Yılı : 5/2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 136
Ağırlık : 136
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı