Bir Tanrıça Kadın olmanın tüm sırlarını okumaya hazır mısın? Gerçek bir Rahim Kadın olursan, efor sarf etmeden, hayatındaki ilişkini düzeltme gücüne sahip olursun. Erkekler senin için yarışırlar. Sen uğraşmazsın. O erkek, senin yanındayken, doğal olarak evrilir, şifalanır. O erkek tarafından adanmışlıkla sevilirsin. Işıltın kendiliğinden artar, etrafında dikkat çekersin. Hem de doğal olarak, özel bir şey yapmadan. Sadece bedenin için değil, ruhun için de beğenilirsin. Erkekler, seni yok etmek, küçültmek, batırmaya çalışmak yerine, seninle birlikte yücelebilmek için uğraşmaya başlar. Her Tanrıça Kadın gibi gençleşirsin. Bu dünyada geçirdiğin yıllar, basit bir rakamdan ibaret olur. Cinsellikte ise hazların en yükseğini yakalamaya başlarsın. Böylece, bu hazzı sana verebilecek erkekler, sana doğru mıknatıs gibi çekilmeye başlarlar. Sıradan, alışılmış ilişki problemleri ile alakan kalmaz. Aldatılmak, kandırılmak, kullanılmak, çok gerilerde kalır. Bu kitapta, şu anda Tanrıça Kadın olmayı başarmış olanların gerçek öyküsünü, kendi kalemlerinden bulacaksın. Rahim Gücünü kullanabilmen için gerekli adımları öğreneceksin. Ve en önemlisi, İlahi Koruma altına girebilmenin yollarını bulacaksın. Bir Tanrıça Kadın olmak ve Rahim Gücünü eline almak ister misin? Öyleyse bu kitapta bulacağın tüm uygulamaları yapmaya başlayabilirsin.

 

Kitap Yazar Adı Seda Diker

Yayın Direktörü Gülşen İşeri Yayıma Hazırlayan Ezgi Hotalak Adalı

Kapak Tasarım Emir Tali Sayfa Tasarım Beyzanur Karabulut

Sayfa Sayısı 260

Ebat 13,7 x 21,5

Tür Kişisel Gelişim Kağıt / İç Baskı III. Hamur Enzo, 52 gr. Cilt / Kapak Amerikan Bristol 230 gr.

ISBN / Barkod 9789751043153

 

₺106,68

* Düşünmeyi bırak, hamile kal. İyi ama nasıl? Kolaysa sen düşünme!

* Geç kaldım, yumurta kalitem düştü. 

* Ben tam bir kadın değil miyim? Kocamı baba yapamadım.

90 günde duygularını değiştirerek nasıl hamileliğe destek verecek hale getirebilirsin?

Sevgili Anne Adayları,

Hamilelik bir takım oyunudur. Süreçte en önemli takım oyuncularınız, elbette ki doktorunuz, hastaneniz, hastane personeliniz ve eşinizdir. Bu kitapta verilen çalışmalar, asla tıbbın yerine geçmez. Ancak, vücudunuzu doktorlarınıza daha hazır hale getirecektir. 

*** 

Saygıdeğer Okurlar, 

20 yıllık hekimlik hayatımda, bebek isteği olan hastalarımı geriye dönük değerlendirdiğimde, ruhlarının böyle bir desteğe ihtiyacı olduğunu görmezden gelmek mümkün değil. 

Bebek istemi ile kliniklerimizde değerlendirilmiş ve sebebi belli olmayan pek çok çift psikolojik gerginlikler ve bilinçaltında kendilerine yarattıkları baskılar sebebiyle gebe kalamaz. Bunun en büyük ispatı bu çiftlerimizin ikinci çocuklarına çoğunlukla kendiliğinden gebe kalması veya tedavi kararı verdikten hemen sonra hamile olduklarını tespit etmeleridir. Elbette medikal tedavinin primer rolü göz ardı edilemez ve edilmemelidir. Fakat ruhunuzu dinlendirmek ve temizlemek inanın hepinize iyi gelir. Enerji, evrenin oluşumundan günümüze kadar her dinamiği yönetiyor. Siz de enerjinize sırtınızı dönmeyin. Ona kucak açın ve kendinizi daha iyi tanıyın. Kitabı keyifle okumanızı diler ve her daim kendinizi sevmenizi öneririm.

Elif Ganime Aydeniz, MD

₺84,00

Yasaklarla bastırılmış bir toplum, hiç duygusal bir eğitimden geçmeden elektronik çağa adım atarsa ne olur?

Ailelerin çocuklarını tamamen özgür bırakması doğru mu?

Gençlerin baskılanması neye yol açar?

Eğer sevişmenin okulu olsaydı, acaba bugün dünya bambaşka bir yer olabilir miydi?

Haz, bu ve buna benzer soruların yanıtlarını tüm açıklığıyla anlatıyor.

 

 

Kitapta,  çözüm istiyorsak daha fazla yasaklayarak değil bu işin doğrusunu öğreterek bir yerlere varabileceğimizin altı çiziliyor.  Kontrollü bir şekilde cinsel deneyim kazanmanın sağlıklı birey ve toplum olmanın önünü açtığını söyleyen yazar,  duyguları, hazzı ve ilişkileri İlahi Sevgi’ye dönüştürebilmenin yollarını sunuyor. Kitap, gönül gözünün açık olmasının,  ruhsal tekâmülü doğru kişide bulmanın ve cinsel hayatın büyüsünü keşfetmenin kapısını aralıyor…

 

Sayfa Sayısı : 400

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺148,68

 

Neden hiç kimse bize kuantum fiziğinde bahsedilen “paralel evrenlerin” gerçek olduğunu söylemedi?

Peki,  hayatımızı bu dünyada “rüya âlemi”nde geçirdiğimizi hiç düşündünüz mü? 

Sıradan bir insan olarak, her yaşadığımız illüzyon olabilir miydi?

İllüzyonlar, yarım yamalak ve geçici mutluluklar sunuyorsa biz neyi arıyorduk?

Aradığımız daimi mutluluk sadece “hakikat”te bulunabilirdi. Hakikat ”bir” taneydi. Ve ona ulaşmak için, önce kendi yarattığımız rüyadan uyanmamız gerekiyordu.

Yani ego ve korkuyla hareket etmeyi… Ve “paralel evrenler”, insanoğlunun korkularının oluşturduğu pek çok “paralel”, sonsuz olasılıklar zincirindeki illüzyonlardı...

Öyleyse, hakikat yolunda çılgın bir yolculuğa başlamaya ne dersiniz? 

İçinizdeki gerçek “ben”i, dişi yanınızı bulmak ister misiniz?

Yalnızlık sınavından geçmeye hazır mısınız?

Hakikate ulaşmak için uygulanabilecek pek çok yöntem var.

Bu kitapta, hakikat yolculuğunun altyapısını bulacaksınız.

Hazırlanın. Rüyadan artık uyanacaksınız. 

 

Sayfa Sayısı : 432

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺155,40

Herkes ikiz ruhunu arar. Bu dünyada ikiz ruh deyince, mükemmel, eksiksiz, birbirimize sonsuz doyum ve tamamlanmışlık hissi vereceğimizi düşündüğümüz kişiyi düşünüyoruz.

Oysaki, gerçek bir ikiz ruh, kişinin kendi ruhsal tekâmülünü hızlandırabilmesi için, hatta kendi karanlık yanlarını fark edebilmesi için ona kusursuz bir ayna görevi gören biridir.

Bu kitap, hoşlandığın insanda ve kendinde, gerçek sevgiyi, güveni, aşkı, heyecanı ve bir ilişkiye dair tüm güzel duyguları oluşturmak sanatını öğretmek için yazılmıştır. Bu kitapta, duygu oluşturma sanatını anlatan gerçek diyalog ve oyunların örneklerini bulacaksın.

Bu kitapta, karanlık ile ışığın birbiriyle ilişki üzerinden savaşını ve bu karanlık yolu nasıl aydınlatacağımız anlatılıyor…

 

Çünkü marifet, ne söylediğinde değil, nasıl söylediğindedir. Ne yaptığında değil, nasıl yaptığındadır.


Sayfa Sayısı : 264

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺106,68

 

Bir kötülüğe, karanlığa mı maruz kaldın?

 

Tehdit mi ediliyorsun?

 

Şantaja mı uğradın?

 

Haksızlıkların en ağırını mı yaşıyorsun?

 

Terk mi edildin? Aldatıldın mı?

 

Acı mı çekiyorsun?

 

Bütün gücün elinden mi alındı?

 

Öyleyse kendini zayıf hissediyor olabilirsin. İkilemlerden oluşan bu dünyada iyiler ve kötüler vardır: Işık ve karanlık… Bir de Efendiler ve Köleler… Efendiler, köleleri üzerinde güç kullanırlar. Bunu çoğunlukla duygular, korkular, para ve seks enerjisiyle yaparlar. Böyle bir durumda, kendini küçücük hissediyor olabilirsin.

 

Unutma!

 Bu kitap, gücü bir grupta, parada, savaşta, acımasızlıkta, duygusuzlukta değil de, İlahi Güç’te olacağını ve o İlahi Güç’ün elini tutmanızı öğretiyor.

 

Sayfa Sayısı : 216

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺92,40

Çekim Yasası ile değil, sadece Yaradan’a teslimiyet yolculuğu ile hayatında mucizeler yaratma fikrine ne dersin?

 

Peki ya çok zahmetli olduğunu düşündüğün kişisel duygu temizliğini ve dolayısıyla ilişkilerini doğru yönetebilmeyi tek başına, hiç kimseden yardım almaksızın başarmak ister misin?

 

Aşk/İlişkiler, Sağlık, Para/Bolluk, Sosyal Başarı alanlarında hepimizin kısırdöngüleri var. Hele ilişkilerde değiştiremediğin, düzeltemediğin insanlar var. İçinden çıkamadığın ama sana zarar veren durumlar var.

 

Kaderine küsme!

Bu kitap bir ÖZGÜRLÜK kitabıdır. 

Bu kitapta kaderinin şifresini kıracak yöntemler bulacaksın. İlişkilerinde gönlünün arzu ettiğini yakalayacaksın.

Ve gerçek özgürlüğe doğru yelken açacaksın.

Artık gerçek bir DUYGU SİMYACISI olmaya hazır mısın? 

 

Sayfa Sayısı : 248

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺134,40

Bereket, tekamüldür.

Bereketin sana özgürlük ve mutluluk getirmesini istiyorsan, günümüzde unutulmuş, çok güçlü bazı doğal yeteneklerini kullanabilirsin. Bereketin bin yıllardır unutulmuş bazı ritüellerini burada bulacaksın. Onları kolayca uygulayabilirsin. Ancak bunları yaparken, sadece kadınsı bir sezgisel yetenek, gözünle göremediğin, doğaüstü güçler değil, analitik bir bakış açısı, bilimsel ve kanıtlanmış bilgilerin ışığında, ölçülebilir değerlerle önünü göreceksin.

 

Bu kitapta bahsedilen yöntemler ve uygulamalar, tıbbi bir tedavi, teşhis ya da yönlendirme içermez. Sadece sağlıklı insanlar için, klasik acılarını yazarak bedeninden atmak, nefsini ortaya koymak, Yaradan’a teslimiyet ve olumlama gibi yöntemleri, kanıtlanmış pozitif bilimin ışığında önerir. Bu kitap, sadece analitik kadınlar için değil, kadınsı yöntemlerden sıkılmış, bıkmış, bastırmış olduğu çocukluk anılarının hayatını ne denli etkilediğinin farkında olmayan tüm erkekler için de yazılmıştır.

 

Sayfa Sayısı : 224

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺93,24

Tarihin içinden geçip nefessiz kaldınız mı hiç? 

Sevginin, aşkın, merhametin, şefkatin kollarında “BEN” duygusuna eriştiniz mi? Tutkunun girdabında ÖZ-BEN’in sesine kulak verdiniz mi?

Bu kitapta tarihe yolculuk yapacaksınız… Seda Diker’in kaleminden, Osmanlı döneminin dillere destan aşkı Şeyh Galib ve Beyhan Sultan’ın birlikte teslimiyete giden gönül yolculuğu, tarihin tozlu sayfalarından sizlere taşındı.

Elbette, her zaman olduğu gibi, modern dünyanın üç kadın kahramanının duygu karmaşasından çıkış öyküsü tarihi bir öyküyle ustaca harmanlandı...

Elinizde tuttuğunuz kitapta, eski ve yeninin iz düşümünde;  Şeyh Galib ve Beyhan Sultan’ın aşkı tekâmül gözlüğüyle, ilahi aşkın bir yansıması olarak anlatılıyor.

Aşk’ın Galib’i, hayat yolculuğunda kendi iç rehberinizin sesini duymanın, onun yol göstericiliğinde aşka ve huzura kavuşmanın hikâyesini sizlere sunuyor.

Sayfa Sayısı : 360

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺139,44

Binlerce yıldır aşk hayatımız problemlerle doluydu. Çok azımız gerçek mutluluğu ve ömür boyu huzuru yakalayabildi. İlişkilerimizi, birbirimizi mutlu etmek değil, adeta üzmek, sınamak, aldatmak üzerine kurduk. Farklı senaryolarla başlayan ama hep sonu benzer şekilde biten ilişkilerden yorulduk.

Bilinçaltımız kirlendikçe, kadınla erkeğin bütünleşebilmek için bilmesi gereken bazı kadim bilgiler de unutuldu. Zaman içinde kadınların “dişilik”, erkeklerin “erillik” yetenekleri kayboldu.

Bu kitabın yazılış amacı, kadın erkek ilişkilerinde eksik olan, bugüne kadar keşfedilmemiş bir öğeyi tamamlamaktır.

İlişkilerinizi aşka ve sevgiye dönüştürebilmek, doğru eşi seçmek, sevdiğiniz kişiyle duygusal, ruhsal, zihinsel ve bedensel bağı kurup güçlendirebilmeniz için bu bilgiler size ışık tutacaktır.


Sayfa Sayısı : 232

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺98,28

Ego, olumsuz duyguları sever. Onlardan beslenir. Melankoli, melodram, abartılı sahnelerden hoşlanır. Çünkü kişi acı çekmekten hoşlanmayacağı ve bundan kaçınacağı için, içindeki İlahi Sevgi’yi ve Yaradan’ın varlığını bulamadan yeniden egoya başvuracaktır. Ve biz bu duyguları yaşadığımız durumla özdeşleştiririz. Karşımızdaki kişiyi kontrol etmeye, durumu manipüle etmeye çalışır hayat enerjimizi boşa harcarız. Bütün bunlar, ilişkimizi daha da kötüye götürmekten başka bir işe yaramaz.

 

Bu kitap, bilinçaltındaki terk edilmek, tercih edilmemek, yalnız kalmak, aldatılmak, kaybetmek, yok sayılmak, değersizlik hissetmek gibi duyguların en az yarısını temizleyebilmiş, kalbindeki İlahi Sevgi paydasını artırmış kişilerin, tamamen egonun ilişkilerdeki yanılsamalarından kurtularak gerçek sevgiye ve sağlıklı bir bağ kurabilmeye yapacakları yolculuğu anlatıyor.  

 

Sayfa Sayısı : 304

Ebat : 13.7x21.5

Kağıt/İç Baskı : III. Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230gr

₺118,44
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı