Cook’un bu son derece heyecanlı yeni romanı, ilk dönem romanlarının tazeliğini koruduğu gibi, onların yarattığı etkiye benzer bir etki yaratıyor. Cook’un yarattığı ve popüler hale gelmesini sağladığı özenle yazılmış bu tıbbi gerilim romanının yan karakterleri de oldukça gerçekçi ve akılda kalıcı." -San Francisco Chronicle- Tıbbi gerilim romanları ustası Robin Cook’un bu tüyler ürpertici yeni romanının kahramanı, yabancı bir ülkenin hastanelerinde yaşanan, nedeni anlaşılamamış bir dizi ölümü araştıran idealist bir üniversite öğrencisidir. Los Angeles Üniversitesi dördüncü sınıf öğrencisi Jennifer Hernandez’in dünyası televizyon haberlerinde anneannesinin Yeni Delhi Kraliçe Victoria Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası öldüğünü duyduğunda alt üst olur. Duyduğu haberle yıkılan ve anneannesinin ölümüne dair bir cevap bulmak için çırpınan Jennifer, derhal üniversiteden ayrılıp Hindistan’a gider. Burada yetkililerle başlarda anlayışlı bir havada geçen görüşmeleri, Jennifer’ın daha fazla bilgi toplamaya çalışmasıyla nahoş bir havaya bürünür. Nedeni anlaşılmayan ölümlerin sayısının artması ve Hintli hastane yetkililerin cesetleri aceleyle yakmak istemeleri üzerine Jennifer, akıl hocası olan ve Maria’yı da çok seven New York şehri tıp müfettişi Dr. Laurie Montgomery ile temasa geçer. Kocası Dr. Jack Stapleton’la birlikte genç kadının yardımına koşan Laurie, karşısında hataya tolerans göstermeyen, oldukça gelişmiş bir tıp tesisi bulacaktır. Bu arada ölü sayısı arttıkça, ortaya atılan sorular da artacak, bu durum Laurie ve Jennifer’ı dünya çapında, çok katmanlı ve uğursuz bir gizli ittifaka kadar götürecektir. Robin Cook: Amerikalı doktor ve yazar. d:1940, New York. Kimya öğrenimine başladıysa da Columbia Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Harvard’da verdiği doktorasının ardından Harvard Kennedy Yönetim Okulu’na devam etti ve Harvard Tıp Fakültesi’nde dersler verdi. Florida’da yaşayan yazarın eserleri bir çok filmin senaryosunu oluşturmuştur


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 446
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .
₺103,60
Tükendi
Robin Cook, en bastırılmış korkularımızı bile şaşırtıcı bir yetenekle gün ışığına çıkarıp bizi kendimizle yüzleştiren bir yazar. En kışkırtıcı yapıtı olarak nitelenen bu kitapta, Robin Cook; kaynağı bilinmeyen, bu nedenle daha da dehşet verici olan yeni bir semptonun ortaya çıkıp aniden yayılmasını anlatıyor. Kitabı büyük bir heyecanla okuyacaksınız. Sempton insanoğlunun gördüğü; bildiği hiçbir şeye benzemiyor çünkü.


Sayfa Sayısı : 376
Basım Tarihi : Yok 0
Kapak Türü : Ciltsiz
Kağıt Türü : 3. Hamur
Dili : Türkçe
₺12,60
Tükendi
Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 480
En / Boy : 13,5 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .
₺8,32
Tükendi

Pia Grazdani, nanoteknoloji konusunda araştırmalar yapan Nano adlı bir şirkette çalışmaktadır. İşine bağlı, genç ve güzel bir kadındır.  

Bir gün dağ yolunda koşu yaparken, yerde yatan Çinli bir adam görür. Adamın kalbi durmuştur. Pia hemen kalp masajına başlar ve ambulans çağırır. Ancak adam aniden kendine gelir. Üstelik gayet de sağlıklıdır. Gelen ambulansa binmeyi reddedince, Pia onu bir şekilde ikna eder ve onunla birlikte hastaneye gider. Ne var ki çok geçmeden Nano’nun üst düzey yöneticilerinden biri, özel korumalar eşliğinde hastaneyi basar, alınan kan örneklerine el koyar ve Çinli adamı apar topar hastaneden çıkarır. Bu tuhaf durumdan şüphelenen Pia, çalıştığı şirket hakkında daha fazla şey öğrenmeye karar verir. Ancak karşılaşacağı gerçekler onu dehşete düşürmekle kalmayacak, hayatını da tehlikeye sokacaktır.

Tıbbi gerilimin öncü ismi Robin Cook, Denek ile tıp teknolojilerinde çığır açmak için ahlak ilkelerini hiçe sayan, acımasız ve hırslı şirketlerin yüksek güvenlikli kapılarını aralıyor.

Nefes kesen, uyku kaçıran, müthiş bir gerilim.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 464
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2015
₺64,68
Tükendi
Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 414
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2011
₺57,96
Tükendi

Tıbbi gerilimin ustası Robin Cook, çarpıcı bir romanla geri dönüyor. Sean McGillin, New York City’deki Central Park’ta paten yaparken bacağını kırana kadar, tam bir saflık timsalidir. Ameliyatından sonraki yirmi dört saat içinde ölür. Otuz altı yaşındaki genç anne Darlene Morgan, kopan bir bağ yüzünden dizinden ameliyat olur ve o da yirmi dört saat içinde ölür. New York City adli tıp doktorları Doktor Laurie Montgomery ve Doktor Jack Stapleton, sıradan ve başarılı ameliyatlar geçiren genç ve sağlıklı insanların şaşırtıcı ölümleriyle karşı karşıyadırlar. Zaman hızla akarken, doktorlar noktaları birleştirip cinayetleri çözmek ve bu sırada kendi hayatlarını da kurtarmak zorundadır... Robin Cook, artık imzası haline gelmiş olan gerilim ve bilim harmanıyla, bugünün gazete manşetleri kadar canlı, çarpıcı ve bir solukta okunacak bir roman sunuyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 496
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .
₺85,40
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı