Peygamberimizden Dualar Seti - 2 Kitap
Peygamberimizden Dualar Seti - 2 Kitap

Peygamberimizden Dualar Seti - 2 Kitap (4440000003159)

0,00


Peygamberimizden Dualar Seti, 1-2

İnsan kâinatın en şerefli varlığı. Çocuklar ise anne babalar olarak bizlerin en kıymetlisi.

Rabbimiz diyor ki, “Duanız olmasaydı Allah katında ne kıymetiniz vardı?” Demek O’nun yanında kıymetimiz dualarımız kadardır. Hem dualarla biz O’nu anınca, O da bizi anıyor. Bunu nereden mi biliyoruz. Çünkü Rabbimiz kitabında öyle söylüyor. Ve yine diyor ki: “Bana dua edin ki duanıza cevap vereyim.”

Peygamberimiz Rabbimizin en kıymetlisi. Diyor ki: “Allah katında duadan daha değerli bir şey yoktur…” Ve yine o diyor ki: “Allah kendisinden istenilmesini çok sever.” Demek günlük hayatımızda her işimizin öncesinde ve sonrasında dua etmekle Allah’ın sevdiği bir işi yapmış oluyoruz. Her anımızı ibadet yapar hale getirerek O’na olan kulluğumuzu güzel yapmış oluyoruz.

Peygamberimiz gökyüzüne bakarken, süt içerken, camiye giderken, hasta ziyaretinde, misafirlikte hep dua etmiş. Karavan Çocuk olarak bu iki kitapla onun günlük hayatında yaptığı duaları görselleştirdik. Ki bu dualar çocuklarımızın hafızasında güçlü yer etsin, onları güzelliklere sevketsin. İstiyoruz ki çocuklarımız ağzı dualı büyüsünler. Küçük yaştan itibaren kimden isteyeceklerini iyi öğrensinler.  


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 64
Ağırlık : 64
En / Boy : 22 / 22
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı