Oğlunuzla Konuşmalar
Oğlunuzla Konuşmalar

Oğlunuzla Konuşmalar (9789755093796)

0,00

Doktor Mary Polce-Lynch tüm yetişkinlere, anne babalara, öğretmen ve eğitimcilere, erkek çocuklarını daha iyi anlamak için onların kimi zaman sessiz, kimi zaman da şifreli bir biçimde yardım ve anlayış dileyen haykırışlarını işiten, yeni ve daha empatik bir yol öneriyor.

Klinik deneyimlerinin yanı sıra bir dizi önemli araştırma yürüten Mary Polce-Lynch, genel akıl sağlığı ile duyguların uygun ifade edilmesi arasındaki kritik bağlantıyı ikna edici bir biçimde resmediyor. Oğlunuzla Konuşmalar, kendilerini duygusuz birer makineye dönüştüren tuzaklar kuran bir toplumda duygusal olarak yeterli erkek çocukları yetiştirmek için somut ve izlemesi kolay yollar sunuyor. Kişiler arasında ilişkilerin zor olduğu bir dünyada erkek çocukların yollarını bulmasına yardım etmek isteyen anne babaları ve diğer yetişkinlere bu kitap mükemmel bir kılavuzluk yapıyor.

İçerdiği pek çok yararlı yöntemin yanı sıra, Oğlunuzla Konuşmalar'ın belki de en önemli hediyesi, erkek çocuklarınızla, ne hissettikleri hakkında konuşmamıza olanak sağlaması. Bu kitabın oğlunuzun duygusal gelişimini desteklerken size kılavuzluk etmesine izin verin. Erkeklik hakkındaki felsefi yaklaşımınız ne olursa olsun, oğlunuzu yetiştirme konusunda Oğlunuzla Konuşmalar'da çok pratik bir bilgelik olduğunu keşfedeceksiniz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 295
En / Boy : 13,5 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 8.2012

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı