Geleceğe Işık Tutan Liderler
Geleceğe Işık Tutan Liderler

Geleceğe Işık Tutan Liderler (9786258474350)

0,00
Yayinevi : Doğan Solibri

Yeni Nesil Liderlerin Başucu Kitabı

Farklı sektörlerden çok sayıda işbirlikçi, vizyoner ve dönüştürücü liderle uzun yıllardır işbirlikleri yapan Yeni Nesil Dönüşüm ve İletişim Lideri Koray Bilici, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü podcast yayınlarını, Geleceğe Işık Tutan Liderler adlı kitabıyla okurlarıyla buluşturuyor. Kitabın ardında, Koray Bilici’nin 25 yıllık performans odaklı dönüşüme dair kanıtlanmış uluslararası kayıtlı başarılarından elde ettiği birikimleri var.
Lider arkadaşlarıyla edindiği tecrübe ve geleceğe dair öngörüleri bu kitapta toplayan Bilici, “Bugün artık dünde kaldı” mottosuyla yazdığı kitabında, iş dünyasının geleceğine ışık tutuyor.
Dijital Darwinizm’in gereği olarak şirketler inanılmaz bir dönüşüm sürecine girdi. Bu dönüşümün kararlı ve enerjik bir biçimde organizasyonların içine işlemesi gerekiyor. Bunun yolu ise yaratıcılık ve pazar verilerinin doğru şekilde okunmasıyla oluşturulacak güçlü müşteri ve sonuç odaklı yaklaşımlar ve yeni nesil dönüşüm iletişim liderleriyle yapılan işbirliklerinden geçiyor.
Kitabın yazar telif geliri YANINDAYIZ Derneği’nin depremden etkilenen insanlarımıza yapacağı yardıma katkı olarak aktarılacaktır
Elinizde tuttuğunuz kitap, birbirinden başarılı liderlerin işbirlikçi, vizyoner ve dönüştürücü liderlik hakkında içgörülerinden oluşan güçlü bir koleksiyon barındırıyor. Hem iş, hem kişisel gelişim öğeleri içeren bu seçki, kariyerinin her seviyesindeki iş insanı için değişim ve inovasyon adına hızlı bir başlangıç yapma yolunda pratik öneriler sunuyor.


Basım Ayı/Yılı : 2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 360
Ağırlık : 360
En / Boy : 16,5 / 24
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı