Elektrikli Ev Cihazları
Elektrikli Ev Cihazları

Elektrikli Ev Cihazları (9789750277344)

0,00

Malzemeler - Çalışma Prensibi Arıza ve Tamiratı

Bu kitapta elektrikli ev cihazlarında kullanılan malzemelerin bilgisine ve çalışma prensiplerine ayrıntılı olarak yer verilmiş olup, temel seviyede tamir ve bakım konularına da değinilmiştir.

Bir elektrikli ev cihazında kullanılan malzemeler ve çalışma prensibinin bilinmesi, bu cihazın arıza, bakım ve tamiratı konusundaki başarı oranımızı arttırır ve hızlı çözüm bulmamızı sağlar. Günümüz elektrikli ev cihazları; sensörler, yenilenen motor çeşitleri ve mikrodenetleyici akıllı sistemlerle bütünleşir. Bu kitapta elektrikli ev cihazlarında kullanılan bu teknolojik yenilikler açıklanmıştır.

 Eser, 10 yıldan fazla bir süredir ilgili dersi veren Murat CEYLAN tarafından hazırlanmıştır. Elektrikli Ev Cihazları kitabı; Teknik Bilimler MYO ve Fakültelerdeki ilgili derslere (Teknik Bilimler MYO Elektrik ve Enerji Bölümü, Elektrikli Ev Cihazları Teknolojisi bölümleri, Elektrik ve Elektronik Mühendisliğinde bazı endüstriyel seçmeli dersler) yönelik hazırlanmış olmasının yanı sıra, elektrikli ev cihazları teknik servisleri için de bir rehber kitap olabilecektir.


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 240
Ağırlık : 240
En / Boy : 16 / 24
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı