Bir Varmış Bir Yokmuş
Bir Varmış Bir Yokmuş

Bir Varmış Bir Yokmuş (9786257218672)

0,00
Yayinevi : Floki Çocuk


Hikâye kitabı, pedagog onaylı + Türkçe destekli bulmaca ve etkinlikler içeren “Etkinlik Zamanı” bölümü ile özel renkli resimleme hazırlanmış olup, birbirinden bağımsız hikâyeleri + “Hikâye Değerlendirme Soruları” test kitapçığı hediyeli “On Numara Maceralar Serisi”ndendir.
Yaş grubu: 9+ yaş etkinlikli hikâye kitabı - 68 Sayfa
Kitap okumayı çok ama çok seven iki kardeş; Asya ve Melek. Bu iki kardeş, bir gün kütüphane dönüşü mucit dayılarının evine gitmeye karar verirler ve işte o gün orada birden macera kapıları açılıverir.
Asya ve Melek’in dayısı icat peşindedir. Yeğenlerinin geldiği o günün yeni icadı ise bir ışınlama kumandasıdır. Bu kumanda ile masal kitabından Tepegöz’ü ışınlar ve hiç beklenmedik bir şey olur. 
Tepegöz kumandayı alarak kayboluverir ve masal kahramanlarını bambaşka diyarlara ışınlar. Nasreddin Hoca, Keloğlan ile Aykız, Karagöz ile Hacivat... Asya, Melek ve dayıları, masal kitabından bir bir silinen bu masal kahramanlarını bakalım masal diyarına geri götürebilecekler mi?
Elif Çiftçi Yılmaz’ın yazdığı, eğitsel içerik danışmanlığını Pedagog Ayşen Oy’un yaptığı “Bir Varmış Bir Yokmuş” kitabı ile çocuklar, iki kardeş ve dayılarıyla birlikte hem masal kahramanlarıyla tanışacak hem de masal diyarından bambaşka ülkelere uzanan bir maceraya tanıklık edecek.


Basım Ayı/Yılı : 4/2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 68
Ağırlık : 68
En / Boy : 13,5 / 19,5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı