Benim Güzel Hikayem
Benim Güzel Hikayem

Benim Güzel Hikayem (9786052191705)

0,00
Yayinevi : A7 Kitap

Popüler tatil beldelerinden birinde, öğretmen emeklisi ailesinin yanında, kabuğundan çıkmadan yaşayan Aslı’nın, sürpriz bir şekilde “gözde bekâr” Özgür’le evlenmesi ile başlar hikâye. Ya da biz hikâyenin orada başladığı yanılgısına düşeriz başlangıçta. Benim Güzel Hikâyem salt modern bir peri masalı yaşama hayaline kapılan Aslı’nın değil, aynı zamanda bir nesil önce ırgatlıktan hanımefendiliğe terfi eden Zehra’nın, geçmişteki travmalarını kendi hakikatine dönüştüren Özgür’ün, içindeki iyi’yi yaşatmak uğruna yapayalnız kalmayı tercih eden Ozan’ın ve sevdiği adamın ablasını tercih etmesine suskunluğuyla cevap veren güzeller güzeli Nazlı’nın da hikayesidir.

Her sayfada iyi ile kötünün başkalaştığı, son satırına dek yapbozu tamamlamanın daha zorlayıcı bir hal aldığı, sürükleyici bir hikâyedir okuduğunuz. Yalıkavak’tan New York’a, oradan Miami’ye ve sonra Çukurova’nın bereketli topraklarına savrulurken, kendinizi geçmişle bugün arasında mekik dokuyan bir zaman makinesindeymiş gibi hissedeceksiniz. Benim Güzel Hikâyem, iyi ve kötüye dair inanışları şaibeli kılıyor. İnsan türünün, zayıf olanı feda etme eğilimini; evlilik, aile içi şiddet ve istismar, insan ticareti gibi olguları serimleyerek
sorgularken, her şeye rağmen iyi kalmanın kıymetini ve anlamını seriyor algı eşiklerine… “Amatör ruhun coşkusuyla, ustaların izinden gitmek istiyorum” diyen yazarın kurgu gücünü alkışlayacağınız, etkileyici bir ilk romandır elinizde tuttuğunuz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 304
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı