Başka Yaşamlar, Başka Benlikler
Başka Yaşamlar, Başka Benlikler

Başka Yaşamlar, Başka Benlikler (9789756377536)

0,00

"Reenkarnasyona İnanıp İnanmaman Hiçbir Şey Fark Ettirmez. Şuurdışı Zihin, Doğru Şekilde Davet Edildiğinde, Neredeyse Her Zaman Bir Geçmiş Yaşam Öyküsü Ortaya Çıkaracaktır. Şuurlu Zihin Son Derece Kuşkucu Bile Olsa, Şuurdışı Zihin Gerçekten Canı Gönülden İnanır!"

Hayranlık uyandıran bu kışkırtıcı kitapta, Oxford mezunu, sertifikalı bir Jung’cu analist olan Dr. Roger Woolger, reenkarnasyonla iş birliği yapan yeni bir psikolojinin oluşumuna ve yaşamlarımızı radikal bir şekilde dönüştürebilecek ve şifalandırabilecek olan geçmiş yaşam regresyonunun dramatik gücüne birinci elden bir bakış sunuyor. Başka Yaşamlar, Başka Benlikler şaşırtıcı derecede olumlu duygusal ve fiziksel sonuçlar doğuran, heyecan verici yeni bir psikoterapi tekniğini gözler önüne sermektedir. Reenkarnasyona ister gerçek, isterseniz sembolik bir fenomen olarak inanabilirsiniz, bir şey değişmez.

Dr. Woolger, hem Batı biliminden ve hem de Doğu spiritüelliğinden yararlanarak hastalarının, en derin anılarını ve sırlarını nasıl açığa çıkarttıklarını gösteriyor: Bunlar, çoğu kez kişinin, yaşamdan yaşama sürekli tekrarladığı kendine karşı yıkıcı döngülerden oluşan anılardır. Ayrıca geçmiş yaşamlarından miras kalmış güvensizliği, depresyonu, suçluluğu, tutukluluğu, aile sorunlarını ve fiziksel hastalıkları nasıl aştıklarını da gösteriyor. Devrim yaratacak türden terapötik bir tekniği kolayca anlaşılır ve sürükleyici bir şekilde açıklayan Başka Yaşamlar, Başka Benlikler kişisel gelişim ve kişisel aydınlanma konusunda, kişinin bütününe (beden, zihin ve ruh) eğilen alternatif bir yol sunuyor.

“Geçmiş Yaşam Terapisine İlişkin Vazgeçilmez Bir Başvuru Kaynağı ve Gerçekten İlginç Bir Bakış. Özellikle Konunun 'İç Yünüzü Bilen' Biri Tarafından Ele Alınması Çok Cezbedici.

-D. Scott Rogo, Body, Mind and Spirit


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 399
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2013

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı