Hayatın ritmine kapılıp kaybolduk kendi içimizde. Sıcak sohbetler edemez olduk. Her şey o denli değişiyor ki hayatımızda, geleneklerimizden, değerlerimizden uzaklaşır hale geldik. Merhamet, vicdan, hoşgörü arar olduk insanlarda. Ahlak neydi? Peki ya birlik beraberlik?
 
Aşkım Kapışmak ile Aynur Tartan sizleri kavramlar üzerine derin bir yolculuğa çıkarıyor.  "Ahlak", "sevgi", "hoşgörü", "merhamet", "vicdan", "aile", "aidiyet", "kaygı" ve "birlik beraberlik"  üzerine gerçekleştirdikleri sohbetle hayata ve insanlığa dair dokuz kavramın iyileştirici yönlerini tartışıyorlar.

Sayfa Sayısı 224       

Ebat: 13.5x19.5

₺72,00

“Elma dersem çık” dediklerinde ortaya çıkan çocukluğumuz kalmadı artık. Ne değişti o günden bugüne? Kim inandırdı her birimizi bu ölüme? Kim korkuttu yarınlardan bizi? Kim sakla diyor çocukluk neşemizi, eğlencemizi, özgürlüğümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi? Kim? Kim öğretti yaş alırken çocukluğu vermeyi? Ne çabuk affeder, kabul eder, devam ederdik…

   Sana söylüyorum.                                                                                                                                 

    Korkma artık!

İçinde bir yerlerde o çocuk. O canlı, neşeli, iyi çocuk. O masum, gizleniyor acılarının arkasında. Hadi bir iyilik yap kendine. At üstündeki anıları teker teker. Gizlenmiş küçük “sen”ler var her yerde. Bir davet bekliyor hepsi. Hani yıllar öncesindeki gibi. Sonsuz güvendiğin bir ses geliyor canlı canlı ruhuna. Tekrar neşelen, umutlan, sev, güçlü ol, değerli ol diye. “Elma dersem çık!” diyor. Hadi, hayat seni bekliyor. Çık ortaya, dimdik dur.                                                                                                                

Her şeye rağmen, şu ana kadar ne yaşamış olursan ol; elma dersem çıkar mısın?

Sayfa Sayısı : 184

Ebat              :  13.4x19.5

Kağıt             :  III.Hm Enzo 55gr

Cilt                :  Amerikan Bristol 230 gr       

₺106,40
Kimim Ben? (Cd'li) - Aşkım Kapışmak & Gülden Mutlu

OZGEÇMİŞ

Gülden Mutlu
Gülden Mutlu 2 Ocak 1983 Tekirdağ doğumludur. İlk ve ortaöğrenim döneminde aldığı müzik eğitimine Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarında devam etmiştir. Türkiye’de tamamladığı müzik eğitiminin ardından 2008 yılında Londra’ya yerleşmiş ve Londra Türk Müziği Korusu’nun şefliğini üstlenerek, Türk müziğini Birleşik Krallık Parlamentosu ve Londra’nın önemli konser salonlarında dinleyiciye tanıtmış ve benimsetmiştir.
2012 yılında sözü ve bestesi kendine ait olan “Soğuk Odalar” isimli şarkısında Emre Aydın ile yaptığı düetiyle yayın hayatına merhaba dedi. Dinleyicinin beğenisini toplayan ve müzik kariyerine ara vermeden devam eden Gülden Mutlu, 5 single ve 1 albümün yanı sıra diğer sanatçıların seslendirdiği şarkılarıyla da bilinmektedir. Hem sözü ve bestesi kendine ait olan şarkılarını seslendiren hem de çeşitli müzik kompozisyonları üzerine çalışan Gülden Mutlu müzik kariyerine Londra ve Türkiye’de çalışarak devam etmektedir.

ARKA KAPAK YAZISI

Aşk, Leyla ile Mecnun değil
Aşk; çöldür, yoldur, kayboluştur
Aşk, insandaki dünyaya çelme takar
Düşürür insandaki dünyayı
İradeyi alır bilinci uçurur
Âşıkları nesnesi yapar
Öznesi kendisidir
Yüklemi gurbettir, hasrettir

Aşkım Kapışmak varlık denizindeki en küçük noktayı, insanı yazdı, Kimim Ben? dedi. Aşkım Kapışmak’ın dizelerine Gülden Mutlu müziğiyle soluk verdi.

Aşkım Kapışmak Kimim Ben? sorusuyla sizleri bir anlam arayışına, kişiliğinizi biçimlendiren iç dünyanızı keşfe yönlendiriyor.

Kimim ben? diye kendine her sorduğunda, varlığına tu-tulmuş aynanın aksini her daim içinde, yüreğinin en derininde hisset.

Benlik hastalığına yakalanmış pek çok insan göreceksin çevrende. Kibirli, ikiyüzlü, gerçek yüzünü senden gizleyen insanlar. Sana gösterilen her şey gerçek değildir, bunu unutma. Gördüğün suyun saf görünüşüne aldanma. Bil ki, her berrak suyun altında balçık balçık çamur da vardır.

Sayfa Sayısı               176     
Ebat:                           13.5x19.5
Kağıt / İçBaskı:           III.Hm Enzo
Cilt / Kapak:                Amerikan/  Amerikan Bristol    
ISBN / Barkod:           9789751038630

 
₺170,80

Hayatın ritmine kapılıp kaybolduk kendi içimizde. Sıcak sohbetler edemez olduk. Her şey o denli değişiyor ki hayatımızda, geleneklerimizden, değerlerimizden uzaklaşır hale geldik. Merhamet, vicdan, hoşgörü arar olduk insanlarda. Ahlak neydi? Peki ya birlik beraberlik?
 
Aşkım Kapışmak ile Aynur Tartan sizleri kavramlar üzerine derin bir yolculuğa çıkarıyor.  "Ahlak", "sevgi", "hoşgörü", "merhamet", "vicdan", "aile", "aidiyet", "kaygı" ve "birlik beraberlik"  üzerine gerçekleştirdikleri sohbetle hayata ve insanlığa dair dokuz kavramın iyileştirici yönlerini tartışıyorlar.

Sayfa Sayısı 224       

Ebat: 13.5x19.5

₺105,70

Enes adında genç bir adam vardı, otizmliydi ve en büyük tutkusu üzümlü kek yapmaktı. Konuşamıyordu ama iyi bir gözlemciydi. Hayata dair bambaşka ritimler duyuyor ve her defasında şaşırıyordu. Ancak insanların mutsuz olduğu, durmaksızın birbirini çekiştirdiği; savaşların, ölümlerin yaşandığı bu dünyayı anlayamıyor, sorguluyordu.

Bir kez olsun Enes’in gözlerinden bakmalısınız dünyaya… Mutluluğu, sevgiyi, acısıyla tatlısıyla yaşamı; güneşin sıcağını, yağmurun serinliğini, karın beyazını bir de onun hikâyesini dinledikten sonra kucaklamalısınız,
çünkü yaşam çok kısa…

Enes’in sözlerine kulak verdikten sonra aşkın her rengini tatmak, yaşamı dolu dolu içinize çekmek isteyecek ve sahip olduklarınıza şükredeceksiniz...

Bugüne dek yazdıklarıyla hayata bakışınızı değiştiren davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, yepyeni ve sarsıcı romanı Üzümlü Kek ile yüreğinize dokunacak bir hikâye anlatıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2016
₺104,30

Hayat koca bir mizansen. Bizlerse oyuncularıyız. Üzerine düşen rolü oynayıp hayatını yaşamaya bak. Her gün yaşamı deneyimleyerek prova al.
Dekor olma bu sahnede, hayata katıl ve rolünün hakkını ver.

Ruhunu maskeleme asla…

Yaşamın ritmini yakala, ruhunu renklendir. Tutkularının, hayallerinin peşi sıra düş yollara, ama hırsına da yenik düşme bu yolda. Karşına iyiler kadar kötüler de çıkacak. Oyun oynayacaklar seninle, kalbini kıracaklar. Belki üzülecek ve yorgun düşeceksin, ama ne olursa olsun pes etme şu hayatta!
Sen yine iyi kal ve yolundan şaşma…

İyi izler bırak hayata, hayatlara… Ailene sıkıca sarıl, dostlar edin. Amacın mutlu olmak kadar mutlu etmek de olsun. Hissederek yaşa hayatı, çünkü bugünün tekrarı yok!

Bugünlük perde kapansa da unutma, ertesi gün tekrar aralanacak…
 
Yaşam Kitabı, çıktığın bu hayat yolculuğunda yoluna ışık olacak…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 240
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2015
₺104,30

Ruhuna dokun, Kalbini dinle.

Yaşadıklarına şükret; iyisiyle, kötüsüyle. Acının da, mutluluğun da üzerine doğar her yeni gün. Zaman geçer sen yenilen diye. Yarın neler olacak diye düşünmekten daha iyisi, yarın neler yapman gerektiğini bilmektir.

Bil, düşün, yardım et, sev, dokun, yaşa.

Her yaşadığın aslında seni sen yapıyor; çünkü mutluluk varış değil, yoldaki mücadelenle gelendir.

Bu yolda Kalbin Anahtarı 2 sana rehber olacaktır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 14 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2015
₺95,90

 

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 184
En / Boy : 14 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017
₺79,10

Aldatılmak… Herkesin korkulu rüyası… Ünlü iletişim uzmanı ve yaşam koçu Aşkım Kapışmak Beni Benimle Aldatır mısın?'da aldatmanın anatomisini araştırıyor. Aldatmak erkeklerin doğasında gerçekten var mı? Yoksa erkekleri aldatmaya iten kadınlar mı? Pekiya kadınlar?Kadınlar neden aldatır? Günümüzün modern ilişkilerinin dinamikleri, sadakat ve sadakatsizlik arasındaki ince çizgi, güven duygusu, rakipler, aşkın uçarılığındaki heyecan ve getirdiği hayal kırıklıkları, ihanet ve ihanetin bedeli, aldatmak ya da aldatmamak üzerine akılları kurcalayan pek çok konu Aşkım Kapışmak'ın samimi kalemiyle gün ışığına çıkıyor. Beni Benimle Aldatır mısın? aldatma, aldatılma ve kadın-erkek ilişkileri üzerine yazılmış yol gösterici bir kitap.(Tanıtım Bülteninden)

 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 152
En / Boy : 14 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2018
₺67,90
Tükendi

We lose ourselves in between what precedes and what is to come. We store our memories on one side and dreams on the other, as though proliferating them could make us happy. But we only find ourselves lost. We seek a place for ourselves. We try to buy yesterday and today from the passage of time. We seesaw constantly between the past and the future. But we only rent a place. We are not the owners of our schemes. They are either over or have not yet begun.

More than anything we are in the present. More often than not, we fail to realize it.

Forget about the past and future. With Carpe Diem, discover that the truth lies in the Now: the present moment... Stop being driven away from the present and break the shackles of the past and present. In Carpe Diem, not only does Aşkım Kapışmak share with you the effective methods from his sessions as a counselor, but also ways to efficiently manage your time.

Sayfa Sayısı : 256

Ebat : 13.5x19.5

Kağıt/İç Baskı : III Hm Enzo 55gr

Cilt/Kapak : Amerikan Bristol 230 gr

₺60,90
Tükendi

Dolce Vita
Hayatın seni yönettiğini değil, hayatı yönetenin sen olduğunu fark ettiğinde tadacaksın gerçek hazzı, mutluluğu ve daha sıkı sarılacaksın hayata! Aslında hayat fısıldıyor sana gerçeği… Ona dokun ve hisset, çünkü bu senin hikâyen! Hikâyen güzel olsun istiyor musun? O zaman sürekli evet diyerek başkalarının hayatını kolaylaştırmayı bırak… Yanlış kodlanmış düşüncelerde arama mutluluğu… Hayat zaten seni mutlu edecek kadar güzel… Neden mutlu olamıyorum diye kendine soru sormayı bırak! Hayatın güzelliklerini Dolce Vita ile keşfet…

Carpe Diem
Anı yaşa esir olma İnsan kaybolur öncesiyle sonrası arasında. Bir tarafa anıları bir tarafa hayalleri doldurur, çoğalınca her ikisi mutlu olacakmış gibi. Ama sadece kaybolur. İnsan yer arar kendine. Dününü de bugününü de satın almak ister zamanlardan. Gider gelir sürekli geçmişten geleceğe. Ama sadece yer kiralar. Sahibi değildir düşündüklerinin. Ya bitmiştir ya da olmamıştır daha. İnsan en çok an’dadır, onu da an’lamaz. Bırakın geçmişi ve geleceği, Carpe Diem ile gerçeğin şimdide, an’da olduğunu keşfedin… An’dan uzaklaşıp geçmişe ve geleceğe esir olmaktan kurtulun… Aşkım Kapışmak danışmanlık seanslarında kullandığı etkili yöntemleri sizlerle paylaşmakla kalmıyor, zamanı etkin kullanmanın yollarını da anlatıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 464
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 6.2014
₺39,48
Tükendi

Kendine Bir Söz Ver

Hayatın hızlı temposu içinde isteklerimiz, hayallerimiz, planlarımız günbegün erteleniyor,hepsi aklımızın bir köşesinde kalıp gizli, saklı dualara dönüşüyor. Hiçbir şeye yetişemiyoruz, hiçbir şeye yetemiyoruz. Kendimiz olmaktan bile uzaklaşıyoruz.

Uzaklaşma, bir dur ve kendine bir söz ver!

Önce sadece kendin için bir şeyler yapmaya ne dersin? Gülümse, aynaya bak, konuş, yazı yaz, daha çok oku, inan… Kalbinin anahtarına ulaşınca açamayacağın kapı kalmayacak. Çünkü Kalbin Anahtarı, mutluluğun anahtarıdır…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 256
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017
₺62,30
Tükendi

Hayatın seni yönettiğini değil, hayatı yönetenin sen olduğunu fark ettiğinde tadacaksın gerçek hazzı, mutluluğu ve daha sıkı sarılacaksın hayata! Aslında hayat fısıldıyor sana gerçeği…

Ona dokun ve hisset, çünkü bu senin hikâyen! Hikâyen güzel olsun istiyor musun? O zaman sürekli evet diyerek başkalarının hayatını kolaylaştırmayı bırak… 

Yanlış kodlanmış düşüncelerde arama mutluluğu…
Hayat zaten seni mutlu edecek kadar güzel…

Neden mutlu olamıyorum diye kendine soru sormayı bırak! Hayatın güzelliklerini Dolce Vita ile keşfet…


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 208
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017
₺63,00
Tükendi

Yanından öylece geçip gittiğimiz, bazen acıdığımız, bazen ayıpladığımız, bazen komik ve eğlenceli bulurken bazen de kendimizi şanslı hissetmek için yargıladığımız, gerçekte empati kuramadığımız eşcinselliğe ve otizme dair ‘Cesur’ bir hikâye... Üstelik gerçek... Üstelik derin Deniz Akkaya Bedenime ilk babam dokundu... Gel oğlum yanıma... Kimseye söylemeyeceksin bu oyunu, tamam mı oğlum... Dünyaya geldiğinde bomboş bir tuvaldir insan. Etrafındaki herkes alır eline fırçayı bir renk katar, bir resim yapar üzerine. Biten resim sensindir, seni anlatır. Seni o fırçalardan çıkanlar var eder. Bazen istemezsin, bazılarını silersin ellerinle, yenisini çizer boyarsın. Bazılarını silecek malzemen yoktur, onlar hep bir iz olarak kalır. Babamın üzerime yaptığı resmi silmeyi başaramadım, daha beterini yaptım: Silmeye çalıştıkça anlamsız bir karanlık çıkardım ortaya.Bu kitabı okumayı bitirdikten sonra unutacaksınız beni, hayatınıza dönüp kaybolacaksınız, çünkü bizim gibiler sessizdir, kimseye anlatamazlar. Onlarsa kimse görmesin diye kuytuda hallederler işlerini. Sessiz çığlıklarımız sarar dünyayı ama kimse duymaz sessizliğimizi.Kişisel gelişim kitapları ile tanıdığımız Aşkım Kapışmak bu kez sürükleyici ve çarpıcı bir romanla çıkıyor karşımıza.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 230
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2015
₺64,68
Tükendi

Onu düşününce gözbebekleriniz büyür, midenizde kelebekler uçuşur, vücudunuz canlanır, cildiniz güzelleşir, enerjiyle dolarsınız. Kısacası onu düşününce dünyanız değişmeye başlar. Peki ya o? O da sizi düşünüyor mu? O da sizi seviyor mu? Beden dili ve iletişim üzerine tüyolar vererek karşı cinse yaklaşımınızı değiştirecek bakış açıları sunuyor. Aşkı, sevgiyi, yalanı, aldatmayı, hoşlanmayı ya da hoşlanmamayı karşımızdakinin beden dilinden nasıl anlarız? Beden dilimizi kullanarak karşımızdakini etkileyebilir miyiz? İletişim ve beden dili üzerine sorulan tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı Aşkımın Beden Dili'nde… 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 232
En / Boy : 14 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2017
₺60,20
Tükendi

İnsan kaybolur öncesiyle sonrası arasınba. Bir tarafa anıları bir tarafa hayalleri doldurur, çoğalınca her ikisi mutlu olacakmış gibi. Ama sadece kaybolur.

İnsan yer arar kendine. Dününü de bugününü de satın almak ister zamanlardan. Gider gelir sürekli geçmişten geleceğe. Ama sadece yer kiralar. Sahibi değilidir düşündüklerinin. Ya bitmiştir ya da olmamıştır daha.

İnsan en çok an'dadır, onu da an'lamaz.

Bırakın geçmişi ve geleceği, Carpe Diem ile gerçeğin şimdi de, an'da olduğunu keşfedin... An'dan uzaklaşıp geçmişe ve geleceğe esir olmaktan kurtulun...

Aşkım Kapışmak danışmanlık seanslarında kullandığı etkili yöntemleri sizlerle paylaşmakla kalmıyor, zamanı etkin kullanmanın yollarını da anlatıyor.
 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 252
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2017
₺82,60
Tükendi

Mutluluk aslında bugün. Mutluluk hâlâ çocuklar gibi hayallerimin olması. Mutluluk gözlerimi kapattığımda çocukluğuma dönebilmem. Mutluluk içimdeki ben... -Esin Övet-Gazeteci/Yazar-Habertürk Mutluluk benim için bir zaman dilimidir. Ve o zaman kızımın içten kahkahasıdır. -Sibel Kahraman-Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü Her yeni güne eşimin ve kızımın yanında uyanmak, onların güzel gözlerindeki sevgiyi görmek ve her şeyden önemlisi sağlıkla alınan her nefes benim için mutluluktur.... -Aydın Yılmaz-GS’lı Futbolcu Mutluluk; tarifini yazmaya çalıştığında, tüm güzel hatıralarla sarıp sarmalanmaktır... Sonra an’a dönüp derin bir nefes aldığında iyi ki demektir. -Betül Demir-Sanatçı Bana göre mutluluk oğlumun beklemediğim bir anda sebepsiz boynuma sarılması, kalabalık aile kahvaltılarımız ve çikolatalarımmm... -Özlem Yıldız-Sunucu Eğer tecrübem ve kişisel çabam ile insanlara yardım edebiliyorsam, gelişimlerine katkıda bulunabiliyorsam, insanlar böylelikle daha iyi, mutlu ve başarılı oluyorlarsa, bu benim için Mutluluktur...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 182
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2018
₺29,40
Tükendi

Erkekler kadınlara liman olmayı severler. Kadınlarsa yüklerini boşaltacak limanları iyi seçer, çünkü sürekli demir atmayı sevmezler. En uzun kaldıkları liman en büyük ve güçlü limandır ama yükü ağır kadınlar ilişkiyi öldürür. Çünkü erkekler arada bir hafif yük gemilerine izin verirler. "Kadınlar dünyaya melek olarak gelmiştir, fakat şeytan olmaya mecbur edilmişlerdir." -Erol Büyükburç-Türk Pop Müziğinin Mimarı "Çok şey bekler kadın, çünkü çoktur kadın, çokluktur, çoğalmaktır. Çoktur, çünkü tek bir bedende çok el, çok ayak, çok akıl, çok yürektir." -Duygu Canbaş-Habertürk TV - Editör Spiker "Ben hayatta kadını ve erkeği anlamanın, daha doğrusu anlamaya çalışmanın yolunun biraz belgesel izlemekten geçtiğine inanırım." -Pınar Yılmazerler-Hürriyet Trendy dergisi Genel Yayın Yönetmeni "Her kadın kendisi ve toplum için bir şeyler yapabileceğini unutmamalıdır." -Suna Dumankaya-Güzellik Uzmanı "Kadın ve erkek, bir elmanın iki yarısı mı, iki azılı düşman mı, yoksa hiç tamamlanmayan bir oyunun parçaları mı?" -Zeynel Özbek-Seven Hill Yönetim Kurulu Üyesi


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 223
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2017
₺45,50
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı