Boşaltım Sistemi Patolojisi
Boşaltım Sistemi Patolojisi

Boşaltım Sistemi Patolojisi (9786058432031)

0,00
Marka : Sait Şen

Boşaltım sistemi patolojisi kitabı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi E4B1 öğrencilerilerinin patoloji ders notları için hedef olarak planlandı. Bu hedefe ulaşırken öğrenci notlarınında ilerisinde, uzmanlık eğitim öğrencilerininde kullanılabilecekleri bazı ek bilgiler ve kişisel deneyimler ile kitap zenginleştirildi.

Kitapta kullanılan bazı makroskobik resimler Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalının resim arşivindendir, bu resimleri çeken, bize aktaran başta rahmetli Prof. Dr. Yavuz Aksu, Prof. Dr. Alev Güçlü ve Prof. Dr. Murat Alkanat’ı minnetle anıyor, emekli hocalarıma teşekkür ediyorum. Yeni makroskobi resimlerinin çekiminde ve organizasyonunda yer alan asistanlarımıza ve uzmanlarınıza ayrıca teşekkür ediyorum. Nefropatoloji alanında birlikte çalıştığım başta Prof. Dr. Gülçin Başdemir ve Doç. Dr. Banu Sarsık Kumbaracı olmak üzere patoloji, boşaltım sistemi ders arkadaşlarıma, deneyimlerini paylaştıkları ve bu kitaba aktarabilmemi sağladıkları içinde teşekkür ederim. 

Herzaman yanımda olan Uz. Dr. Sevim Handan Şen ve kitap çalışmalarımı teşvik eden Ozan Şen ve Ecem Şen’e sonsuz teşekkürler.

Daha iyi hekimler ve uzmanlar yetişmesi ve hastalara yararlı olması arzusuyla.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 200
En / Boy : 20 / 26
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 9.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı