
Özgürleşme Arzusu Yakıcı İstek
Benimki özgürleşme arzusudur... İnsanlar özgürlüğü değil, güvenliği düşünür. Aksi hâlde kendini terk edilmiş hissederler. Özgürlük gerçek mutluluk, cesaret de özgürlük demektir.
Uçsuz bucaksız bir yeşil, masmavi bir gökyüzü, sonsuz bir özgürlük… Her şeyi geride bırakıp Dranaz Dağları’ndaki küçük kulübesinde hayatı sorgulayan iş insanı Onat Derman kendine özgür bir dünya kuruyor.
İstanbul’dan röportaj için gelen Doğa Habercisi baş editörü Erdinç’le ufuk açıcı bir sohbete başlayan Onat Derman, doğa, insan ve yaşam üzerine derinlikli bir felsefe inşa ediyor. Tabiata olan bağımlılığından kurtulmaya çalışırken gri duvarlar ardında kendisine yitik bir dünya kuran insanlığa karşı adeta tek başına direniyor.
Özgürleşme Arzusu, bir roman olmanın ötesinde doğaya edilmiş bir teşekkür, insana hatırlatılan bir gerçeklik ve modern zamanlara sunulan bir eleştiri niteliği taşıyor.
Genel Yayın Yönetmeni |
Gülşen İşeri |
Editör |
Ezgi Hotalak |
Kapak Tasarım |
Emir Tali |
Sayfa Tasarım |
Şenol Alanbay |
Sayfa Sayısı |
88 |
Ebat |
13,7x21,5 |
Tür |
Roman |
Kağıt / İç Baskı |
III. Hm Enzo, 52 gr |
Cilt / Kapak |
Amerikan Bristol 230 gr |
Senden duymak istiyoruz!
Bize bu ürün hakkında ne düşündüğünüzü söyleyin. Yaptığımız işte daha iyi olmamıza ve nihayetinde size daha iyi ürünler sunmamıza yardımcı olur.
Yorum Yap