< < Önceki Sayfaya Dön

Dil Öğreten Hikayeler 2 - Türkçe İtalyanca

(9789751047656)
0,00
Yayinevi : İnkılap Kitabevi
Fiyat : 147,00 ₺

Türkçe ve İtalyanca 27 hikâye tek kitapta

Sanatın, tarihin, Avrupa’nın en güzel şehirlerinin içinden geçen, hayal gücüyle harmanlanan hikâyeler…

Bu kitap, dil öğrenenlere yardımcı olması amacıyla hazırlanmıştır ve 27 öyküden oluşmaktadır. Öğrendiğiniz dili ne kadar anladığınızı deneyimleyebilmeniz için her hikâyenin Türkçesine de yer verilmiştir.

İngilizce, İspanyolca, Almanca ve İtalyanca olarak dört dilde yayımlanan ve büyük bir ilgi gören Dil Öğreten Hikâyeler, bu kez yepyeni öykülerle okur karşısında. Fotoğraf sanatçısı, sanat tarihçisi ve gezgin Melissa Mey, bir öncekinden tamamen bağımsız olan bu yeni seride okura yine farklı dillerde rehberlik ederken keyifli bir okuma da vaat ediyor.

 

Genel Yayın Yönetmeni Gülşen İşeri

Editör Ezgi Hotalak

Kapak Tasarım Aynur Altınel - Melissa Mey

Kapak Fotoğraf Melissa Mey

Sayfa Tasarım Aynur Altınel

Çevirici Merve Öke Fidan

Sayfa Sayısı 248

Ebat 13,7x21,5

Tür Yabancı Dil Öğretici Kitaplar

 

Senden duymak istiyoruz!

Bize bu ürün hakkında ne düşündüğünüzü söyleyin. Yaptığımız işte daha iyi olmamıza ve nihayetinde size daha iyi ürünler sunmamıza yardımcı olur.

Yorum Yap