Zepline Sabotaj
Zepline Sabotaj

Zepline Sabotaj (9786053746492)

0,00

Yıl 1908, yer Almanya'nın Friedrichshafen kenti...

Genç bir subayken bindiği hava balonuyla gökyüzünden şehri izleyip büyülenen Kont Ferdinand von Zeppelin, tıpkı bir gemi gibi yolcu ve eşya taşıyabilen bir hava balonu yapmayı aklına koyar. Zamanla bu düşünü gerçek bir mühendislik projesine çeviren Kont Zeppelin, yıllar sonra dünyanın ilk hava gemisini, yani bir zeplini göklerde uçurarak adını tarihe geçirir.

Zeppelin'in ürettiği dördüncü hava gemisine ''Alman ordusu talip olunca, hükümet tarafından kendisine 2 milyon marklık bir ödenek ayrılır. Fakat bir şartla: Hava gemisinin sağlamlığını test etmek üzere Zeppelin'in 24 saat içinde tam 700 km yol kat etmesi gerekmektedir!

Dayıları Kont Zeppelin'i ziyarete gelen Heinrich ve Eva kardeşler, çalışanlar arasındaki bir hainin zepline sabotaj düzenlemek üzere olduğunu , keşfederler. Bu sabotajcıyı durdurmak için de -iki kardeşin büyük bir tehlikeyi göze almaları gerekmektedir.

Dünyanın en ünlü bilim insanları "Olay Yeri İnceleme" serisinde çocuklarla buluşuyor; bilim tarihinin gizemleri nefes kesici polisiye öykülerle yeniden gün ışığına çıkıyor. 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 120
En / Boy : 12,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı