Yükseliş
Yükseliş

Yükseliş (9786055154974)

0,00

İnsan Deneyiminin ebedi bilmecelerinden biri şu: Nobel Ödüllü keşiflerden icatlara ve sanat çalışmalarına kadar en sembolik, en yaratıcı girişimlerimizin çoğu aslında başarı değil, başarısız girişimlerden sonraki sohbetler ve düzeltmelerdir.

Yükseliş, genellikle görmezden gelinen fikirlerin tahmin edilemez değerini açığa çıkarıyor dayanıklılık için teslimiyetin gücü, inovasyon için oyunun önemi, kazanmanın kıyısının ustalık yolundaki itici gücü ve azim ile yaratıcılık pratiğinin önemi. Yükseliş, sıra dışı ve sezgisel bir yazarın usta bir çalışması.

“Zengin bir hazine yansıması… standart sanat ve inovasyon hesaplarından uzak bir karşılama.”
– Lewis Hyde, The Gift’in yazarı

“Yükseliş sadece tüm sanatçılar değil, kendi keşif ve yaratıcılık kapasitesini açığa çıkarmak isteyen herkes tarafından okunmalı.”
– Agnes Gund, Modern Sanatlar Müzesi, Emekli Başkan

Sarah Lewis, Başkan Obama’nın Sanat Politikası Komitesi’nde hizmet verdi, Oprah’nın “Güç Listesi”ne seçildi. Harvard Üniversitesi’nde profesör. Aktif bir küratör olarak hem Tate Modern hem de Modern Sanatlar Müzesi’nde çalıştı. Çağdaş sanat üzerine yazıları yayımlandı. Harvard Üniversitesi’nde yüksek lisans, Oxford Üniversitesi’nde mastır, Yale Üniversitesi’nde doktora yaptı. New York Şehri, Cambridge ve Massachusetts’de yaşıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 288
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı