Yeşil ve Tersine Lojistikte Geri Dönüşüm Davranışı
Yeşil ve Tersine Lojistikte Geri Dönüşüm Davranışı

Yeşil ve Tersine Lojistikte Geri Dönüşüm Davranışı (9786257059169)

0,00

Geri Dönüşümde Tüketicinin Rolü

Doğaya verilen tahribatı yavaşlatmak adına sektörler ve ülkeler bir takım önlemler almaya çalışmaktadırlar. Çevresel kirliliği minimum seviyeye indirmeyi amaçlayan geri dönüşüm politikaları bu kapsamda her ülkenin kendi halkını bu sürece dahil ettiği en önemli uygulamalardandır.

Günümüzde, küresel boyuttaki lojistik faaliyetlerin negatif etkilerini ortadan kaldırmak için, ürünler ömrünü tamamladığında tekrardan toplanarak geri kazandırılma sürecinde Tersine Lojistik kavramı karşımıza çıkmaktadır. Bu faaliyetler aynı zamanda Geri Dönüşüm konusunda insan davranışlarının incelenmesi, hassasiyetlerinin geliştirilmesi gibi çalışmaları da gerektirmektedir.

Elinizdeki eserde, ülkemiz tüketicilerinin, geri dönüşüme bakışı, davranışı, yerel yönetimlerin geri dönüşüme sağladıkları katkılarla, konu tam bir bakış açısı ile incelenmiş ve saha çalışmaları ile örneklendirilerek ele alınmıştır. Bu alanda çalışanların başvuru yapabilecekleri yerli kaynak sayısının fazla olmadığı göz önüne alındığında, eserin hem sektör çalışanlarını hem de akademik çalışma yapan araştırmacılar için faydalı bir kaynak olma özelliği taşımasını umut ediyoruz.


Basım Ayı/Yılı : 2020
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 96
Ağırlık : 96
En / Boy : 14 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı