Yeni Başlayanlar İçin Çizim
Yeni Başlayanlar İçin Çizim

Yeni Başlayanlar İçin Çizim (9786055715373)

0,00

“Bir sanat eseri yaratmak ve kendinizi acımasızca eleştirmeden öğrenmek için gereken çocuksu tutkuyu geri kazanmanızı umut ediyoruz. Sizden eserlerinizi buzdolabına asmanızı isteyecek değiliz, ama onları gene de saklayın; bu şekilde gelişiminizi izleyebilecek ve ilerlerken kendinize güveninizi kazanabileceksiniz.”

-Mark ve Mary Willenbrink

Resim çizmek hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.

Bu kitabın özünde, kalem darbelerini çalışma ve düzeltmenize yardımcı olacak bir dizi eğlenceli, pratik alıştırma var. Siz becerilerinizi geliştirir, kendinize olan güveninizi kazanır ve bu süreçten keyif alırken her alıştırma bir öncekini temel alarak bir adım ileriye gidiyor. Kahve fincanları, bulutlar ve ağaçlar gibi basit nesneleri çizerek öğrendiğiniz dersler giderek hayvanlar, natürmortlar, manzaralar ve portreler gibi her zaman çizmeyi hayal ettiğiniz, çok daha zor objelere ve manzaralara geçmenize yardımcı olacak.

İki usta ressam tarafından hiçbir detay atlanmadan hazırlanan bu ilham verici eserle çizim hiç olmadığı kadar kolay ve eğlenceli bir hale geliyor. Malzeme seçiminden kaleminizi nasıl tutacağınıza kadar pek çok konuda pratik bilginin yanı sıra, oranları ve perspektifi doğru ayarlamak, yansımaları çizmek ve güçlü kompozisyonlar yaratmak gibi nazik konulara dair uzman tavsiyelerinin yer aldığı bu eser her yaştan resim severin başucu kitabı olacak. Çünkü resim yapmanın o katıksız mutluluğunu yaşamak için hiçbir zaman çok geç ya da çok erken değildir.

Mark Willenbrink, tabloları ödüller kazanmış, eserleri seçkin sanat sergilerinde sergilenmiş bağımsız bir ressam. Sanatçı ayrıca sanat derslerinde ve atölye çalışmalarında, dersler vermekte. Mark ve kitabın diğer yazarı eşi Mary, üç çocuklarıyla birlikte, Cincinati, Ohio’da yaşamakta.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 126
En / Boy : 21,5 / 28
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 2.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı