Yaşama Ayarlan
Yaşama Ayarlan

Yaşama Ayarlan (9786059397490)

0,00

"Farkındalık, enerji gibi kelimelerin daha yeni duyulmaya başladığı, spiritüel yaşam tarzının henüz bu kadar popüler olmadığı 2003 yılında tanıdım Nilgün’ü. Ve onda ilk dikkatimi çeken şuydu: Doğallık... Genelde enerjiyle uğraşan insanlar kitlelere daha fazla ulaşabilme adına ekstra bir 'guru' elbisesi dikerler üzerlerine. Bu çok rahatsız edicidir. Basbayağı ‘ego’dur aslında. Nilgün ise böyle bir elbise giymeyi reddeden biriydi, öyle de kaldı. Bu alandaki bilgisini, birikimini aynı sakinlik ve doğallıkla insanlara vermeye devam etti. Şimdi Tune enerji seansları ve yöntemiyle bence bu işin zirvesinde. Oradan hepimize huzurla bakıyor. Nilgün’ün hikayesini ve Tune'un sırlarını merak ediyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız."

Onur Baştürk - Gazeteci, Yazar

“ ‘Önce kendi değerimizin farkında olmalıyız, yaşam andan ibarettir, uyanın hayat sizi bekliyor, şifa önce kendimizi sevmekle başlıyor ve en önemlisi değiştiremeyeceğiniz şeylerle vedalaşın gitsin.’ demiş sevgili Nilgün Sarar...
Çok değerli şifa hikayelerini de paylaşmış. 30 yıllık deneyimi bir çırpıda okudum.’’

Hilal Saral - Film Yönetmeni

“ ‘Bırak gitsin’ demek karşıdan kolay gibi gözükse de nasıl uygulayacağımızı bilmediğimiz için bir türlü yapamayız. Nilgün işte tam da burada bizleri uyandırıyor...’’

Saba Tümer - Gazeteci, TV Haber ve Talk Show Sunucusu

Azize Nilgün Sarar 1955 yılında Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde dünyaya geldi. Babasının işi sebebi ile ilkokula Almanya’da başlayan Nilgün Sarar, ortaokulu Avusturya Kız Lisesi’nde, lise tahsilini Viyana’da Handelsakademie Sacre Coeur Wien ve önlisans turizm eğitimini Wirtschäfts Üniversitat-Wien’de tamamladı.

Enerji ve farkındalık çalışmalarına, 1987 yılında Berlin’de “Maharishi Transandantal Meditasyon” ile başladı ve 1992 yılında Reiki Usta Eğitmeni oldu. 2000 yılında Almanya-Berlin’de Clinical Hypnosis Practitioner (Klinik Hipnoz Uygulayıcılığı) ve ABD-New Hampshire Eyaleti’nde KRYON ekibinden Peggy Phoenix Dubro’dan EMF Balancing Technique (Elektromanyetik Alan Dengeleme Tekniği) usta eğitmeni, 2001’de ABD-Hartford eyaletinde Vianna Stibal’dan Theta Healing & DNA Activation (Teta Şifası ve DNA Aktivasyonu) eğitmeni, 2002 yılında Fransa- Paris’te Eric Pearl’den The Reconnection (Tekrar Bağlantı) ortak eğitmeni oldu.

2005 yılında da Richard Bandler’dan Neuro Linguistic Programming NLP (Nöro Linguistik Programlama) sertifikalarını aldı. The Reconnection (Tekrar Bağlantı) ile ulusal ve uluslararası platformda yüzlerce kişiye eğitmenlik ve seans yapan Nilgün Sarar, uzun yıllar bu seminerlerin Türkiye temsilciliğini yürüttü.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 240
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı