Viran Şatodaki Ejderhalar
Viran Şatodaki Ejderhalar

Viran Şatodaki Ejderhalar (9786059153485)

0,00

Duyduk duymadık demeyin!

Ejderhalar Viran Şato’yu işgal etti!

Bir yeşil ejderha ailesi Viran Şato’yu kasıp kavururken binlerce kişi canlarını kurtarabilmek için çığlık çığlığa kaçışıyor.

Ortalık toza dumana bulanmışken Kral Arthur’un şövalyeleri ne mi yapıyor?

Hiç sormayın! Kimisi tatilde kimisiyse büyükannelerini ziyarette…

Neyse ki yedek bir zırh ve onu doldurmaya gönüllü olan Ralph adlı küçük bir çocuk var da ahali ejderhalara karşı tümden savunmasız değil.

Cesur kahramanımız Ralph, Cuma şövalyesi Bugün ve sihirbaz Katakulli ile birlikte ateş üfleyen korkunç canavarları alt etmek üzere yola çıktı bile. Ah, keşke bir de onları bekleyen o miniminnacık sürpriz ‘şey’den haberdar olabilselerdi…

Kıkırdamalarla dolu eğlenceli bir okuma deneyimi vadeden Viran Şatodaki Ejderhalar, fantastik ve bilim kurgu edebiyatının efsane yazarı Terry Pratchett’ın, 1960 yılların ortalarında, Bucks Free Press isimli yerel haftalık gazetede çalışan bir gazeteciyken genç okuyucular için kaleme aldığı hikâyelerinden derlenerek oluşturulmuş eğlenceli bir öykü kitabı.

İçinde ejderhalar ve sihirbazlar, belediye kurul üyeleriyle belediye başkanları, yaşadığı bahçeden bir an önce kurtulup dünyayı keşfetmek isteyen maceraperest bir kaplumbağa, gölde yaşayan bir canavar, ulaşımda devrim yaratacak bir icat peşinde koşturan bir mağara adamı ve tabii ki bolca sihir bulunuyor. Rivayet o ki, bu hikayeler elliden fazla etkileyici kitaba imza atan dâhi yazarın kariyerinin de belkemiğini oluşturuyor.

41 kitaptan oluşan olağanüstü başarılı DiskDünya serisinden tanıdığımız Carnegie Madalyalı usta öykücü Sör Terry Pratchett’tan, her biri birbirinden matrak, kargaşa ve heyecan dolu tam on altı harika hikâye…

Kılıç ve kalkanınızı kuşanın.

Macera başlıyor!..

“O kadar komik ki, kahkaha atarken kaşığımı düşürdüm!”


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 272
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı