Video Pazarlaması, Markaların Büyümesi için Video Kampanyaları Nasıl Oluşturulur?
Video Pazarlaması, Markaların Büyümesi için Video Kampanyaları Nasıl Oluşturulur?

Video Pazarlaması, Markaların Büyümesi için Video Kampanyaları Nasıl Oluşturulur? (9786256415416)

0,00
Marka : Jon Mowat
Yayinevi : The Kitap


"Önce video" dünyasında video, pazarlamacıların marka bilinirliğini artırmak, tüketicilerle etkileşim kurmak, web sitesi trafiğini ve satışları artırmak için kullanabilecekleri en etkili araçlardan biridir.
Video Pazarlaması, harika video kampanyaları planlama ve oluşturmanın yanı sıra video pazarlamasının başarılarını etkinleştirme, test etme ve ölçme konularını adım adım ve derinlemesine inceliyor. Adidas, Kleenex ve Red Bull gibi küresel markalardan örnekleri içeren bu kitap, çok videolu kampanyaları, canlı videoları ve web seminerleri kullanarak markaların hangi video türlerini ve platformları kullanması gerektiğini, belirli bir bütçeyle video kampanyaları oluşturarak keşfediyor. 
En son gelişmeleri içeren Video Pazarlaması, hedef kitlenizi anlama ve reklam ağlarında alan satın almanın yanı sıra kişiselleştirilmiş içerik ve dolandırıcılık, sahte görüntüleme gibi olası 

 

tuzaklardan kaçınma hakkında ipuçları veriyor. Kitapta ayrıca, bahsi geçen kampanyalar için video bağlantılarını ve eyleme geçmek amacıyla kullanabileceğiniz indirilebilir bir strateji planlayıcıyı da içeren çevrimiçi kaynakları bulabileceksiniz.


Basım Ayı/Yılı : 5/2023
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 280
Ağırlık : 280
En / Boy : 15,5 / 23
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı