Ve Zarafet
Ve Zarafet

Ve Zarafet (9786053110958)

0,00

Giyimimiz, hayata, olaylara karşı duruşumuz, ses tonumuz, hitabet şeklimiz, beden dilimiz, seçtiğimiz kelimeler, masa adabı, yemek yeme şeklimiz, hatta hangi yemeği sipariş ettiğimiz, kurumsal duruşumuz, kartvizitimizi nasıl sunduğumuz, zamanı nasıl yönettiğimiz, ast-üst ilişkisi, makam odası yönetimi, hediye seçimi ve takdimi, kısacası toplumsal ilişkilerde kullandığımız iletişim kaynaklarındaki incelikler, profesyonel başarı söz konusu olduğunda eğitimin ve deneyimin de önüne geçen önemli bir etkendir. Aynı şekilde ikili ilişkilerimizde de bu kuralların gücüne sahip olmak bizi daha başarılı bir iletişimci yapar ve birlikte yaşamanın, ilişki sürdürmenin, iletişimi anlamanın ve yorumlamanın erdemini bilen herkese istediği kapıyı açabileceği sihirli bir anahtar görevi görür.

Çağımızda bilgiye sahip olmaktan daha çok sahip olduğumuz bilgiyi nasıl sunduğumuz önem taşıyor. Ve yapılan araştırmalar gösteriyor ki, bu kuralların farkındalığına sahip olmadığımızda mükemmel olduğumuz konularda bile başarısız olmamız mümkün olabiliyor.
Bu kitap iş hayatının ve sosyal yaşamın incelik ve detaylarını anlatırken aynı zamanda sizi, kendinizi keşfetmek üzere bir yolculuğa çıkaracak.

Teknoloji, yeni dünya düzeni ve değişen ilişki dengeleriyle birlikte unutmaya yüz tuttuğumuz ya da üzerinde hiç düşünmediğimiz eskilerin söylemiyle adabımuaşeret bilgisi sizi kalabalıklar içerisinde fark edilir kılacak tek özelliktir...


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 199
En / Boy : 15 / 22.7
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı