Varoluş Oyunu 2: Sevgi Yolunda İlişkiler ve Denge
Varoluş Oyunu 2: Sevgi Yolunda İlişkiler ve Denge

Varoluş Oyunu 2: Sevgi Yolunda İlişkiler ve Denge (9786055675936)

0,00
Marka : Can Arif
Yayinevi : Maya Kitap

Geçmişe baktığımızda, bugün ne kadar çok insanın kendi varoluş gerçekliğine uyandığını görmek mutluluk vericidir. Ancak ayrılık ve çatışma dolu kadim bir insanlık kültüründen gelen acı, korku ve öfke gibi duyguları deneyimlerken, bizler kendimizi ve diğer insanları nasıl koşulsuz biçimde sevebilir ve kalplerimiz içine nasıl girebiliriz?

Can Arif, Varoluş Oyunu Serisi’nin bu ikinci kitabında, gerçeğin yolunda her birimizi usta birer varlık haline getirecek olan bilgi ve anlayışları bizimle paylaşırken, ruhsal yolculuğumuz içinde merkezi bir öneme sahip olan dengeleme süreçleri ve ilişkilerle ilgili en çok merak edilen soruları yanıtlıyor:

Bizler, kalplerimiz içine yaptığımız yolculukta nasıl daha bilinçli varlıklar haline gelebiliriz? Hangi evrensel anlayış ve prensipler bu yolculukta bize yardım edebilir? Bu süreçte bizi bekleyen tuzaklar nelerdir?

Sevgiye ve birliğe giden yolda dengenin ve metafizik yapıdaki günlük ilişkilerimizin önemi nedir? Bizler kendimizle ve diğer insanlarla olan ilişkilerimizde nasıl dengeli ve sevgi dolu hale gelebiliriz? Hangi içsel çalışmalar bu konuda bize yardımcı olabilir?

Enerji merkezleri ve enerji beden nedir? Açık bir kalbe ve koşulsuz sevgiye giden yolda enerji merkezleri neden bu kadar önemlidir? Bizler Yaratan’ın beyaz ışığının özgürce akacağı bu merkezleri nasıl açık ve dengeli hale getirebiliriz?

Dengeleme ve şifa süreçleri içinde rüyaların ve cinsel enerji aktarımının fonksiyonu nedir? Hastalıkları meydana getiren mekanizma nasıl işler? Şifa ve şifacılık nedir? Kanser hastalığı neden bu kadar yaygın hale gelmiştir ve bu hastalığın affetmekle ilgili şifası nedir?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 376
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı