Vampire Knight 8 / Vampir Şövalye 8
Vampire Knight 8 / Vampir Şövalye 8

Vampire Knight 8 / Vampir Şövalye 8 (9786055381462)

0,00

Tanınmış bir okul olan yatılı özel Cross Akademisi'nde gündüz ve gece dersleri bir arada bulunuyor. Gündüz derslerine sıradan öğrenciler devam ederken elit bir grup olan gececi öğrencilerin hepsi birer vampir!! Gündüzcüler için vampirlerin varlığı da gece derslerinin gerçek yüzü de kesinlikle bir sır. Bu büyük sırrı iki kişi korumakla görevli, Yuki ve Zero, onlar Akademinin Koruyucuları!! Gece sınıfının sınıf temsilcisi saf kan vampir olan Kaname ise bu önemli görevde Yuki ve Zero’nun en büyük destekçisi.

Yuki kanla kaplı bir kâbusta azap içinde kıvranırken, Kaname yardım etmek için usulca yanına sokulur. Artık uyanma vaktinin geldiğini söyleyerek dişlerini onun boynuna geçirir. Yuki’nin hafızası geri gelir ve gerçekler ortaya çıkar! Bu gerçek karşısında şaşkına dönen Zero’nun doğrulttuğu silahın hedefindeki kişi kim? Planını yavaş yavaş devreye sokarak harekete geçen Rido’nun gizli amacı ne?

Manga tutkunlarının merakla beklediği Vampire Knight- Vampir Şövalye, mangayı Türkçe okumak isteyenler için 8. cildiyle raflarda!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 192
En / Boy : 12,5 / 19
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 6.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı