Vajinismus ve Disparoni
Vajinismus ve Disparoni

Vajinismus ve Disparoni (9786054912773)

0,00
Marka : Cem Keçe


Vajinismus Kâbusunuz Olmasın!
Vajinismus Ve Disparoni Genito-pelvik Ağrı Ve Penetrasyon Bozukluğu) Çok Sayıda Kadının Cinselliği Yaşamasını Engeller Ve Çiftlerin İlişkilerini Altüst Eder. Ancak Çoğu Kadın Ne Yaşadığını, Bundan Nasıl Kurtulacağını Ya Da Nereden Başlayacağını Bilmeden Kendini Çaresizliğe Mahkûm Eder. Gerçek Bir Vajinismus Vakasının, Uzun Yıllardır Biriktirdiğim Bilgi Ve Deneyimlerim Sonucunda Geliştirdiğim Metaseks Cinsel Terapi Yaklaşımı” İle İyileşme Sürecini Her Ayrıntısıyla Anlattığımız Bu Kitap, Cinsel Yaşamları Kâbusa Dönen Çiftlere Ve Onlara Yardımcı Olacak Cinsel Terapistlere, Hekimlere Ve Ruh Sağlığı Profesyonellerine Adım Adım Yardım Edecek Bir Rehberdir. 
Psikoterapist & Yazar & Eğitmen Cem Keçe

Vajinismus Sorununa Kanıta Dayalı Kesin Çözümler…
Kadınlarda Çok Yaygın Olan Cinsel İşlev Bozukluklarının Başında Gelen Vajinismus Ve Disparoninin Tanı, Değerlendirme Ve İyileşme Sürecinin Anlatıldığı, Cinsel Terapi Eğitimlerimizde De Ders Kitabı Olarak Kullandığımız Bu Önemli Kaynak, Hem Danışanlara Sağlıklı Bir Cinsel Yaşam İçin Rehberlik Edecek Hem De Danışanlarının Cinsel Sorunlarına Etkili Ve Kalıcı Çözümler Sağlamak İçin Bu Alanda Çalışan Uzmanların Vazgeçemeyeceği Bir El Kitabı Olacaktır.
Uluslararası Entegratif Kognitif Psikoterapi Enstitüsü Iıcpı)
 
Metaseks Cinsel Terapi Yaklaşımı Vajinismusa Son Veriyor!
Çöp Kutusuna Bir Arada Atılmış Çeşitli Hastalıklardan Oluşan Vajinismus, Tıpkı Deprem Gibidir, Onu Anlamalı Ve Felsefesine Saygı Duyulmalıdır. Kişinin Kendisinin Umutsuz Olduğuna Yürekten İnanması Durumu Olan Vajinismus Tıpkı Aşk Gibidir, Tam Olarak Tanımlanamasa Da Çaresizlikle Yaşanır. Vajinismusu Olanlar İki Yönden Talihsizdir. Sadece Fiziksel Bir Hastalığa Sahip Olmakla Kalmayıp Bu Konuda Aşırı Kaygı, Saplantı Ve Kötümserlik İçine Gömülmüşlerdir. Vajinismus Kadınların Korkulu Rüyasıdır. Bu Korkulu Rüyadan Kadınları Uyandırmaya Kendini Adamış Olan Psikoterapist Cem Keçe’nin Kendine Özgü Metaseks Cinsel Terapi Yaklaşımı” İle Vajinismusa Hızlı Ve Kalıcı Çözümler Getiren Cinsel Terapi Sürecini Gerçek Bir Vaka Üzerinden Adım Adım Anlatan Bu Kitap Danışanlar Ve Cinsel Terapistler İçin Güvenilir Bir Uygulama Kılavuzu Olacaktır.
Cinsel Sağlık Dernekleri Federasyonu Cisef)


Basım Ayı/Yılı : 2022
Basım Yeri :
Baskı Sayısı : 1
Sayfa Sayısı : 320
Ağırlık : 320
En / Boy : 13,5 / 21
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Cep Boy Durumu : 0

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı